Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Herci sympatičtí. Minimálně dva z nich. No a tím bych skončil s klady. Kdo neviděl jedničku, tak možná bude tápat, co je to za blbost, že se koukne na obrázek a najednou mění osudy. Mě to bylo uplně jedno, protože jsem si řikal, že ať vymyslej cokoliv, stejně to bude blbost, protože už v prvním díle to byla docela kravina. Navíc filmy o cestování v čase nemusim a tohle je další z nich, i když to není uplně zrovna cestování v čase... Vidět tohle má cenu jenom v případě, že... no počkat, to vlastně ani nemá cenu... No nic, jdu smrkat sraženou krev, co se mi vytvořila při sledování... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Můžeme změnit minulost, aniž bychom zničili budoucnost? Pokračování kultovního sci-fi, založeného na teorii efektu motýlích křídel. Ještě se to docela povedlo, na jedničku to určitě nemá, ale dá se na to dívat. Co mi vadí jsou strašně dlouhé přechody do minulosti u jedničky byly akorát. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tenhlecten film dostal sodu - udělal však vlastní škodu. Už to není o lásce, jako spíš jen o sázce, jaký život nejlepší, hrdinu zde potěší. Opět spousta chybování, k tomu přidávám zklamání, že už žádná inovace, jak se opět v čase vracet. Na foto se podívat? To už tady bylo snad. Příběhově tedy slabé, emoce tentokrát chabé. Co to jenom dorazí, jsou na jedničku odkazy. Žádný názor není platný, film to není komplet špatný. Nebudu však netečný - snímek to vskutku zbytečný. Snaha se i přesto cení, tak dám k tomu své hodnocení. Zapište si za ouška, že potěší jen fanouška. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Erica Durance, trošku mi to připomělo Nezvratný osud -o dost slabší triky, nevýrazná hudba/// No budu přísnej. Oproti jedničce je to ve všem tak o polovičku slabší. Sice chválím námět, ten je velice zajímavý. Ovšem určitě by si zasloužil lepší zpracování. A fakt, že hlavní hrdina se přenese do minulosti tím, že se zadívá na fotky, mi nepřipadá moc cool. Ale teď už s tím nic nenadělám./// Celkem 44%/// ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tento film těží ze skvělého Osudového doteku, který byl totálně bezchybný. Osudový dotek 2 je prostě jen pro to, aby z lidí vytáhl co nejvíc peněz za tento kýč... Osudový dotek 2 mi vůbec nechytl, když jsem viděl Osudový dotek, hned jsem věděl, že si ho hned zařadím do mé TOP 20 nejlepších filmů. A když jsem viděl, že má pokračování, byl jsem celkem zvědavý a natěšený co z toho bude. Věděl jsem že to rozhodně nebude jako jednička, ale nečekal jsem že to bude takový "shit". Neříkám že to je odpad a nejhorší dvojka co kdy byla natočená, ale s prvním dílem se to prostě nedá srovnat v ničem! Kdybych neviděl jedničku tak bych asi dal 2-3* ale takhle mi to přišlo docela strašné. Herci se mi nelíbili, s kamerou z prvního dílu se to vůbec nedá srovnávat, samozřejmě jiný řežisér taky udělá své. Navíc když koukam na John R. Leonetti (režisér tohoto "kousku"), tak ten opravdu nemá moc zkušeností. Kdyby to vzali do rukou jiní herci, jiná režie a přeměněný scénář, tak by z toho byl kousek na hodnocení okolo 70% podle mě. Takhle tomu dávam maximálně a to mam zavřené obě oči 30%... A to mam dobrou náladu, kdybych měl špatnou, tak by tam šla odpad! nebo 1* a dal bych tomu 15%. Nechápu proč se někdo rozhodl točit dvojku !!!! :( ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama