Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Nach 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, jak výborná jednička a jisto jistě mnohem lepší, než příšerná dvojka. Každopádně scénáristé měli výtečný nápad zkřížit cestování v čase s detektivkou. Způsob provedení a režie už takovou chválu nezaslouží, ale rozhodně se na to dá dívat. Nejpovedenější z celého filmu však považuji samotný závěr. Ten mě příjemně překvapil a rozhodně potěšil. Zasloužených 70%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na první film se dotáhnout nemůže a lehce strádá i za druhým dílem, ovšem Butterfly effect zkrátka má jako nápad svou kvalitu a i třetí díl je velmi slušný. Celý film nechává diváka na pochybách, kdo je ve skutečnosti vrahem a jestli jím není samotný hlavní hrdina. Konečné rozuzlení nakonec ale není pravda tak překvapující, ovšem závěrečná scéna s hořícím domem je opravdu krutá a já u ní jen seděl s otevřenou pusou a přál jsem si ať to skončí jinak. Slušný Carmackův výkon, docela ucházející hudba a moc bych si přál čtvrté pokračování, ale zřejmě už se toho nedočkám. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po špatné a zbytečné dvojce obrovsky milé překvapení. Trojka je plně srovnatelná s jedničkou, tenhle typ mysteriózních béček prostě miluju a v mých očích jsou podobné kousky stokrát přitažlivější a zábavnější, než všelijaké namachrované komerční blockbustery. Temný, napínavý a skvěle vypointovaný příběh, jehož rozuzlení jsem sice minimálně od poloviny tušil, ale opravdu jistý jsem si jím nebyl až do samého konce. A výborná Rachel Miner - na tuhle herečku se fakt hrozně rád dívám, protože vůbec nevypadá ani nehraje jako většina ostatních hereček. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit třetí díl jako pokračování, schýlil bych se jistojistě k hvězdičkám dvěma - ovšem tento film jako pokračování neberu - a odpustím producentům i jeho název, který ono pokračování právě evokuje. A teď už dost tlachání o 'pokračování'. :D Když na něj nahlížím jako na samostatnou záležitost, jedná se o příjemně průměrný snímek, který má sice ne úplně promyšlené logické návaznosti a všechno je až moc jednoduché, ale koukat se na to dá bez problému. :) I když jsem psal, že to neudělám - přesto musím upozornit - The Butterfly effect s Ashtonem Kutcherem je o tisíc procent lepší. :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama