Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusové body za originální nápad, ze kterého tvůrci vytěžili co se dá opravdu na maximum. Na Koreu film nebyl ani tak uječený a otravný, jako mi to obvykle vadí, a vlastně z výsledku nejsem ani zklamaný. Interakce časových linií zajímavé, zvraty a vývoj děje nepředvídatelný, tempo slušné a herci dostačující. Problém je ale ten, že logika jde často stranou a teď nemyslím, že bych shazoval "reálnost" časového paradoxu (ten musíme přijmout tak, jak je nám podaný, protože v tomhle smysl stejně nenajdeme), ale spíše to, že se těch změn realit děje tolik, až se v tom divák ztrácí a první pravidlo je další změnou porušeno a ve výsledku to celé nedává úplně smysl. Stejně tak závěr mě úplně nepotěšil a po zhlédnutí už toho mám vlastně dost. Průměrná trojka. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Verbal píše, že jde o remake. Ok to jsem nevěděl, ale i tak mě ten film nebetyčně sral. Především kvůli děravému scénáři, jsem se až chvílemi přistihnul, že snad sympatizuji víc i s tou psychicky narušenou borkou. Hlavně teda iracionální nedomyšlené (ano schovejme to pod emotivní) chování hlavní postavy. Potom už je mi celkem jedno, jestli to bylo dobře zahraný nebo ne. Poslední dvě minuty to samozřejmě nevytrhly, spíš naopak mě to utvrdilo v tom, že tenhle film je jen pouhopustá sra*ka. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Ty inspiraci různými filmy jsou tam cítit, ale co už - Američani taky sprostě zremakovali Dům u jezera, jehož obrácenou a poměrně hororovou verzí Telefon v podstatě je. Zatímco v původní korejské romantice si zamilovaně pár napříč časem posílal dopisy, tady se telefonuje a je to pořádně napětí po drátě. Už proto, že Korejci se s padáním hlaviček nemažou a mají tu svou obrazovou lyriku prostě jinde, než je oko západního fanouška zvyklé. A to je jedině dobře, protože když na Netflixu statečně na podobnou věc kliknete, příjemně vás to překvapí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kórejcom by už niekto mohol povedať, že každý film nemusí trvať dve hodiny. Inak kvalitka, taká jak keby Frekvencia naruby. Inšpirácia zrejmá, ale naložia s tým značne rozdielne a nemilosrdne. Fakt to pretrpíte s hlavnými postavami. V prvej hodine mi tam navyše dobre fungovali emócie a aj zahrané je to fajn, len, ako hovorím; mohli to trochu skrátiť. Ona tá prvá hodina, než vyjde najavo pointa, sa mi páčila viacej, akurát vzhľadom na tú pointu nebolo potrebné, aby trvala toľko. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně povedený korejský thriller,který se sice pomaleji rozjíždí,ale už asi ve třetině nabere solidní obrátky a vydrží mu to až do konce.Určitě by se tomu dalo leccos vyčíst z hlediska logiky,ale tohle je přesně jeden z těch filmů,kde sem vůbec neměl potřebu řešit,zda to dává nebo nedává smysl.Trochu škoda,že v synopsi je hned vyzrazen jeden ze zásadních "zvratů",protože jedna z postav není od začátku psychopat a sériový vrah a dostane se k tomu až postupně (nebo to aspoň tak působí) a věřím,že kdyby s tím divák od začátku nepočítal,mohlo to být mnohem překvapivější...80% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama