Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy ze světa běžně s 24-hodinovým zpožděním a v některých případech i půl roku! Typické komerční televizní noviny, které by se mohly jmenovat: "Děláme z nás čechů hlupáky, aneb jak upoutat burana". Jediné plus je, že se snaží doplnit informace na webu (jaká je jeho kvalita to netuším, a ani to nehodlám zjisťovat). NOVA jako televize se mi celkově hnusí a ty manipulativní zprávy jsou totální odpad a hnus. Negativní zprávy převažují v totální převaze nad zprávami pozitivními a občas je nějaká neutrální, ale většinou jsou hodně zkreslené a zaměřené (jak říkávám) na tzv. "generaci růžových zahrad a ulice". PS: NOVU a všechny její sesterské stanice už nezapínám vůbec jenom z principu, abych ji nepodporoval. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Televizní hovnoviny... to zírám, co všechno tady jde hodnotit :-/. Dříve bych ještě hvězdičku ubrala, ale nějak se stalo, že zprávy ČT1 postupně sklouzly na stejnou podúroveň, solidárně tedy podaruju všechna zpravodajství totožnou nadílkou dvou podprůměrných hvězdiček za blbé vtípky, přebrepty, uchechtávání, skákání si do řeči a tendenční reportáže - leckdy celkem o hovnu, soudruhu Bláho... 30% EDIT: Serou mě denní minizprávy a veledlouhá zpravodajství ve večerních hodinách, kdy by člověk (tedy já) radši čuměl na filmy a seriály. Dvě hvězdičky ponechám pouze s ohledem na fakt, že oproti přizdisráčsky politicky korektní a multikulturní ČT na Nově občas zazní etnicita pachatelů trestných činů. Také srandovní animace jsou tomu přizpůsobeny a po obrazovce toporně pobíhají tlupy mizerně animovaných morgošů, páchajících násilí či zlodějnu. Za to palec nahoru, jen ať každý slyší a vidí, co jsou ti "diskriminovaní chudáčci" zač! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

proboha, TN.cz na CSFD.cz, to mi nějak nejde k sobě... no ale když už, tak už: senzace, exkluzivita a cezbytný hrnec na krev pod televizí, to je panečku hlavní zpravodajská relace na nově... ale občas zazní i něco normálního :) a něco chlupatého (teď nemyslím žádného moderátora) na konec zahřeje každého sledovadostní-koláč-zvedajícího-balíka na srdci, že? 30% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)
  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)

Reklama

Reklama