Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Citlivý a překvapivě otevřený příběh o ztrátě panictví ochrnutého muže ve středních letech. Dvě poznámky na okraj: snímek by se spíš než Sezení měl jmenovat Ležení, protože to by byl přesnější popis děje. A "sexuální náhradnice", jak sama sebe popisuje "terapeutka", je sice zajímavý výraz, ale pro ženy, které poskytují sexuální služby výměnou za peníze, existuje už dost jiných a osvědčených označení. /31. 3. 15./ ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré a vtipné jako Nedotknutelní, ale zase více "romantiky" zejména s téměř padesátiletou a přesto krásnou a milou Helenou. Láska kvete v každém věku jak mezi rovnými, tak i na hony fyzicky vzdálenými. Že to není jenom o sexu, vám jistě potvrdí a ráda každá žena, s tím už se musíme, my chlapi, tak nějak smířit. Dobrým signálem ovšem je, pro nás zdravé, že mnohdy opravdu stačí nechovat se jako hovado. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patřím k poměrně početné skupině životem omlácených mužů, kteří v sexu preferují polohu "na lenocha". Ochrnutý Mark po této poloze také zatoužil a mně nezbývalo než fandit jeho snažení. Bylo to zábavné tak, jak jen dané téma mohlo být, rozhovory s rozpolceným farářem byly vynikající, ale já si srandu s postiženými zkrátka neumím pořádně užít. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

když si odmyslíme sex kterému se tam dalo přehršle prostoru (ale jak natočit celovečerní film s chlapem který je totální ležák) má ten film hloubku.pro ty kteří nepochopili jak se asi cítí člověk který se nemůže poškrábat ani na nose.Všechno je v závěrečné básni.Není to kasovní trhák.Ale má cíl.Což se povedlo pokud se aspoň na minutu zamyslíte nad tím jak mohl tehdy pětiletý kluk být tak potrestán a jak se s tím on a okolí muselo naučit žít. V reálu by to asi taková romantika nebyla. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Takhle zvláštní film jsem už dlouho neviděla. V podstatě nevím, co si o něm mám myslet. V průběhu dívání se jsem zažívala rozličné pocity, pocit rozpačitosti, emocionální vcítění, trocha studu, přání všeho dobrého hlavnímu hrdinovi, to všechno bylo mezi tím. Je to takový klasický nezávisle se tvářící doják, který trochu podle útočí na ceny, ale na konci vás stejně dojme. Klobouk dolů před nasazením a odvahou herců, kteří hráli ústřední postavy. Klobouk dolů před tvůrci, již se rozhodli na plátna přivést právě tento příběh, ať už měli jakékoliv motivace. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama