Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě velmi zaujal. Úplně zpvu jen námětem, i když mu také chvíli trvalo, než ho pořádně zúročil, ale po pár dílech jsem se dostal seriálu natolik pod kůži, že teď na něm oceňuji skoro všechno. Zajímavé příběhy, mix vtipu a nějakého toho menšího napětí, hlavní dvojkou agentů, kteří sice mají do Muldera a Scullyové daleko, ale přesto jim to spolu docela dobře ladí. Ovšem nejlepší postavou je jednoznačně Artie - kdo viděl, jistě ví proč. První řada mě dokázala zaujmout téměř na maximum, tak uvidíme, co se z toho vyklube dál. Je ovšem jisté, že Warehouse 13 je jedním z nejlepších seriálů svého žánru i posledních let. 80%, ale neváhám zvednout...:D ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hangár, který je něčím mezi skladištěm z Dobyvatelů ztracené archy a knihovny zaměstnávající Flynna Carsena, je nejen plný podivných předmětů, ale také filmových a televizních klišé. Ať už jde o neustále opakované dějové schéma, postavy, od hlavních až po vedlejší, zápletky, dialogy nebo jednotlivé rekvizity. Jediné co tomu chybí je ten správný drajv, kterým by to chytilo a nepustilo. Ač to není nejhorší, člověk se přes jistou prostoduchost nenudí, a některé předměty opravdu pobavily, nakonec to celé po pěti epizodách odkládám na neurčito. ()

Reklama

Hawaj odpad!

všechny recenze uživatele

Blábol, zpatlanina Akt X, Ghostbástrs, chorých producentských mozků myslících jen na prachy a fantasmagorických scénáristů snažících se jim zavděčit, keří z šuplíku tahají jedno klišé za druhým. To vše obklopeno ochotnickejma rekvizitama a kulisama, a když už nevědí kudy kam tak tam vrazej jakýkoliv kouzlo co je zrovna napadne. Další seriál do počtu k takovejm povrchnostem jako jsou amatérské Krajní meze. ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou příšerné, na tom by tvůrci mohli zamakat. Jinak seriál je pohodový a nemusí se u něj myslet, ale hledání artefaktů neustále dokola nakonec omrzí... chtělo by to něčím oživit, uvidíme, jak se to bude odvíjet dál. Perfektní je propojení univerza Eureky a W13, škoda, že z toho netěží víc (a evidentně je to napadlo až po první sérii, ve které účinkovali hlavní představitelé Eureky v epizodních rolích, což trochu kazí ten dojem). Nejlepší postava je s přehledem ta, kterou hraje Allison Scagliotti. Claudia tomu růluje, dokud tam nebyla, seriál byl nuda (první polovina první série). Suma sumárum jsou to takové tři hvězdičky. Klasický průměr. Aby to dostalo víc, museli by tvůrci udělat nějakou zásadnější změnu. Takhle je to často i dost předvídatelné. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Velice slabé. SyFy se trochu sekla, Warehouse 13 není sám o sobě úplně stoprocentně propracovaný seriál, typicky bez filtru stejně jako Eureka, ale postavy se už od začátku zmítají v klišovitých osobních problémech a spíš to vypadá jako x-tá sezona provařeného seriálu a ne jako teprve premiérová sezona nadějného seriálu. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)

Reklama

Reklama