Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý animovaný příběh o Batmanovi a Supermanovi.Co se dalších postav týče tak hlavně záporáku je tu opravdu hodně a kdo nemá trochu načteno z komiksu,tak jich dost ani nepozná.Jinak co se týče příběhu a akce tak za mě spokojenost.Nevím jestli je to dělané podle komiksu a tím pádem třeba nemůžu být naštvaný ,že se to nedrží předlohy,ale takhle bez znalosti originálu se mi to i tak líbilo.Za mě celkově tedy 75% a čtyři hvězdy. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film odstartuje vynikající úvod, který správně navodí komiksovou atmosféru.Pak už to jde jak po másle dva největší hrdinové se řežou hlava nehlava z dalšími hrdinami nebo s jejich nemesis.Největší problém byl, když jsem po skvělém rozjezdu čekal nějakou psychologií postav, které se mohlo využít jako nikdy předtím, ale to bych chtěl po animovaném film hodně.Další kousek pro fanoušky komiksů, který neurazí ale nijak výrazně nepřekvapí. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak koukám, že jsem první, kdo píše komentář :-) Na tenhle animák jsem se těšil celý léto jako malý dítě a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Skvělej hodinu a něco trvající akční nážez s mými dvěma nejoblíbenějšími superhrdiny v hlavní roli. No tak zápletka s tím meteoritem to nebylo nic světoborného. Taky jsem moc nepochopil, co s tím chtěl Luthor dělat, ale jinak ten nápad udělat z Luthora prezidenta a postavit Supermana a s ním i Batmana mimo zákon a poštvat na ně nejrůznější superhrdiny a superpadouchy byl výbornej, i když to tam jednu chvíli bylo supertýpkama trochu přeplácaný a o většině z nich jsem v životě neslyšel (když opomenu takový výjimky jako Solomon Grundy, Mr. Freeze nebo Bane, kteří se tam mihnou), ale to bude asi tím, že komiksy moc nečtu. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Malá galerie antihrdinů DC Comics a správně potemnělá akční podívaná v jednom? Mám to mít. Adaptaci komiksu, za kterým stojí můj oblíbený Jeph Loeb, jsem si nemohl nechat ujít a jsem moc rád, že prodloužená hodinka Kal-Ela a Bruce Waynea dopadla právě takhle. I přes přítomnost různorodých charakterů Metalla nebo Captaina Marvela jsou totiž Veřejní nepřátelé napínavým politickým thrillerem a zároveň nadnesenou jízdou plnou efektních soubojů. Když se hmatatelná atmosféra dusna éry prezidenta Luthora příjemně plíží z každého dialogu, je spolehnutí už jen na jednu dvojici. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Další z těch nej animáků podle komiksů. Osobně Supermana nemám rád, dalo by se říct, že ho nesnáším no a Barmana rád mám, dalo by se říct, že ho zbožňuju. Takže kombinace těchto dvou v jednom filmu byla pro mě velice zajímavá. Nakonec to dopadlo tak, že se mi film opravdu líbil a užíval jsem si to. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama