Reklama

Reklama

Famílie

(seriál)
  • USA Parenthood
Ukázka z filmu 23
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2015), 73 h 2 min (Minutáž: 41–49 min)

Tvůrci:

Jason Katims

Hrají:

Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Savannah Paige Rae, Max Burkholder, Joy Bryant, Miles Heizer (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(103)

Celý seriál se odehrává v prostředí velké a různorodé rodiny Bravermanových. Svobodná matka Sarah Bravermanová (Lauren Grahamová) se rozhodne se svými dětmi Amber (Mae Whitmanová) a Drewem (Miles Heizer) přestěhovat zpět do rodného městečka Berkeley – a tím se přiblížit zpět svým rodičům a přátelům z dětství. Všichni v multigenerační rodině prožívají strasti života rodičovského a právě společná interakce sourozenců, jejich partnerů a dětí často graduje ke komickým až absurdním situacím. V seriálu se objevuje mnoho různorodých charakterů, díky čemuž se v něm najde každý. (TV Prima)

(více)

Videa (37)

Ukázka z filmu 23

Recenze (51)

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Mám ráda seriály, kde už od začátku je jasné, že herecké obsazení je natolik kvalitní, že to nemůže být blbost. A když zahlédnu něco, kde vedle sebe tvůrci obsadili Lauren Graham a Petera Krause, okamžitě vytahuju must see list. I když je tento novodobý Parenthood předělávka stejnojmenného seriálu z devadesátých let, má co nabídnout. Bravermanovi jsou jedna velká rodina, která drží za každé situace pospolu a společně se s humorem sobě vlastním vyrovnává se svými nezbednými potomky. A i když jsou natolik arogantní, že nesnesou kritiku od nikoho jiného než od rodinného příslušníka, nejde si je neoblíbit. Kde je řečeno, že to stejně nechodí i u vás;p /Hodnoceno po 4. díle ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyrazne menej vydarena kopia podstatne prijemnejsich, prirodzenejsich a po kazdej stranke lepsich, avsak zial uz ukoncenych Bratov a sestier. Ako nahrada vsak v prvej serii celkom funguje...V ramci sledovania druhej serie som stratil akukolvek nadej na zvrat, postavy su mi cim dalej nesympatickejsie, obsah cim dalej menej zaujimavy a celkovy dojem stale horsi a horsi...koncim... ()

Reklama

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Americký seriál o rodině. Důraz na americký a rodina. Komu vadí Amerika, jejich styl, pojetí a řešení rodiny, výchovy, vztahů v rodině apod., bude seriálem na maximum zhnusen, všude uvidí kýč, klišé, důraz na trapárny a naprosté kraviny, nesnesitelné postavy (Jasmine - nebeská husa, Adam - nebeský klaďas). Komu výše uvedené až tak nevadí nebo se nad to dokáže povznést, i když si myslí své, najde ideální pozadí např. k obědvání. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Seriál jako žádný jiný, je plný radostí a většinou spíš strastí běžného života, může se to stát komukoliv. Některé díly se mě tolik nebaví, některé naopak. Bohužel s počtem sérií klesá kvalita a už jsou to hlavně díly, které mě nebaví. Postavy, které jsem měla ráda už jsou nudné a ty, které jsem ráda neměla, jsou přímo nesnesitelné. Ještě chvíli to budu sledovat, ale možná, že nakonec další sledování vzdám. 3* ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Po každém díle jsem měla pocit, jako bych se přejedla cukrovou vatou. Optimistické závěry a lá "všechno jde, když se chce" mě rozčilovaly čím dál víc, až mě překvapuje, že jsem dokoukala první sérii. Lauren Graham hraje stejnou roli jako v Gilmorových děvčatech, zato Peter Krause...pokud máte rádi Odpočívej v pokoji, tak vás předem varuji, "Nate" v tomhle seriálu odmítne s pohoršením trávu...to asi jako odstrašující příklad stačí. Na další sérii se rozhodně nechystám. ()

Galerie (1 339)

Zajímavosti (10)

  • Lauren Graham vůbec v tomto seriálu neměla hrát, ale hlavní představitelka Maura Tierney šla v průběhu natáčení podstoupit léčbu rakoviny prsu, a tak za ní nastoupila Lauren. Proto se premiéra seriálu z 1. září 2009 přesunula na 1. března 2010. První natočené díly se musely přetočit. (Patw)
  • Amber Braverman (Mae Whitman) v tretej sérii jazdí na aute Lada 1500 S vyrábanom v rokoch 1973-1982. (semper)
  • Mae Whitman a Max Burkholder hrají bratrance, zatímco v seriálu V odborné péči (od r. 2008) hráli sourozence. (filmsim)

Reklama

Reklama