Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zásadní informace - nehodnotit a ani nepřestat sledovat po prvním dílu. Během druhého již zpozorníte - a od třetího se začnete spokojeně tlemit. Vhled do zvláštního houmra tvůrců potřebuje svůj čas. Seriál je obzvláště vhodný pro kvalitní angličtináře, protože kadenci hovoru či břitkost jazyka titulky nedokáží vystihnout, případně vy nestíháte čísti je. A bykoz já ingliš docela gud, ale not zas tak veryvel, sem fpyčy. ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Archer je totální seriálový šmejd. Každá jedna postava s výjimkou kozaté afroameričanky se chová jako naprostý idiot a někde mezi 2-3 sérií se do extrému zaženou i všechny vedlejší postavy. Díky tomu nakonec všechno pohání jen všudypřítomná idiotskost a sám Archer, který napočátku působil jako největší retard na světě, se tak ocitá ve společnosti bandy daleko větších kokotů a stále ještě ucházejícího šíleného vědce Kriegera. Bonus nakonec: Archerovi jsem zařadil 666. hodnocení. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tohle je zatím fakt pecka. Celá parta z ISIS je perfektní a Archer je neuvěřitelný špionský kladivo. Mám zatím za sebou 2 série a seriál má fakt blízko k tomu dostat se do top 10. Po 3 sérii Archer zařazen do top 10. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 5/5 --- 4.série 5/5 --- 5.série AV 5/5 --- 6.série 4/5 --- 7.série 5/5 --- 8.série AD 5/5 --- 9.série DI 5/5 --- 10.série 1999 4/5 --- 11.série 5/5 --- 12.série 4/5 --- 13.série 4/5 --- ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Výborná, místy hodně absurdní, zábava postavená na postavách, kde každá z hlavních postav představuje rozdílného magora a vzájemně se doplňují a tvoří tak nejhorší špionskou organizaci všech dob. Humor s jakým jsou děj, scény i jednotlivé vtipy vystavěny mi naprosto vyhovuje, seriál navíc paroduje můj oblíbený žánr. Až do konce páté série jsem nezaznamenal výraznější pokles kvality, takže i přes naprostý dějový odklon v páté sérii, který byl zábavný a zajímavý, panuje stále spokojenost. Jako nejsympatičtější postava se mi jeví bláznivá sekretářka mající miliardy a zamčeného ocelota v obrovském domě. Šestá řada nezklamala, nebyla sice tak dobrá jako ta předchozí, ale i tak držela svůj standart vysoko. Úroveň řady sedmé byla velmi průměrná a seriál již nedokázal moc zaujmout. Za to osmá řada naprosto odbočila do noirových retro vod a byl to zásah do černého. Vtipná a nevyzpytatelná jízda jako na začátku seriálu. I devátá řad potěšila, změna postav i prostředí vyšla na výbornou. ()

jiri.vrba 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který v podstatě celý stojí na hlavní postavě Archerovi. Archer je tak skvěle nemyšlený, egocentrický, krutý, vtipný a hlavně "tajný zabiják". Celkově mi připomíná Erica Cartmana s jeho ovlivňováním lidí. Ostatní postavy jsou nezajímavé. Na vysoké úrovni je samotná animace ve stylu, který ještě není okoukaný. 60. roky jsou pro takový seriál nečekané, ale sedí skvěle. Bez Archera 25%, s ním... 73% - první série nemá chybu! ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Ve 3. sérii ve 4. epizodě s názvem „The Man From Jupiter“ se objevuje postava Burta Reynoldse, kterou i sám namluvil. (Rominator)
  • V každé epizodě se alespoň jednou ozve zvuk kostek ledu cinkajících o sklenici. (Tom Riddle)
  • Cheryl má netypického domácího mazlíčka - ocelota jménem Babou. To je odkaz na surrealistického malíře Salvadora Dalího, který rovněž vlastnil ocelota se stejným jménem. (Tom Riddle)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama