Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Zajímavosti (20)

  • Když jsou krotitelky naoko zatčeny a vyvedeny z hotelu, je zmíněna kniha „Jíst, meditovat, milovat“ od Elizabeth Gilbert. (Duoscop)
  • Když Patty (Leslie Jones) doveze jako vozidlo pohřební vůz, začne říkat: „Ty máš auto! Ty máš auto!“ Jedná se o narážku na Oprah Show (od r. 1986), kde v jednom z nejslavnějších dílů moderátorka darovala každému v obecenstvu auto. (HonzaR.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 2016 v Hollywoodu. (Varan)
  • V čase 1:29:33 se na jednom z billboardů objeví nápis: "That's a big" a pod ním obrázek piškotu. Jedná se o odkaz na původní film Krotitelé duchů (1984), kde stejný piškot použil Egon (Harold Ramis) pro vysvětlení problému se skladováním duchů Winstonovi (Ernie Hudson). (Stibak)
  • Po negativních ohlasech na trailer začala společnost Sony mazat negativní komentáře a obvinila kritiky z misogynie. (L_O_U_S)
  • Melissa McCarthy (Abby Yates) v rozhovoru prozradila, že ona i její herecké kolegyně byly překvapené improvizačními schopnostmi Chrise Hemswortha (Kevin). Mnoho svých vtipných replik si totiž vymýšlel sám. (Nikitera)
  • Tvůrcům se po uvedení prvního traileru dostalo neskutečně záporného ohlasu. Po cca dvou měsících měl na YouTube při 31 564 938 shlédnutích 235 207 liků a 776 780 disliků. Režisér Paul Feig pro "Daily News", řekl: ,,Mezi geeky jsou jedni z největší idiotů, jaké jsem kdy v životě potkal. Hlavně poté, co na mě už měsíce útočí kvůli novým Krotitelům duchů." Paradoxně se trailer, i přes své velmi záporné přijetí, stal ve své době nejstahovanějším trailerem v historii YouTube. (ČSFD)
  • Jedním, kdo v pokračování odmítl vystupovat, byl Rick Moranis (v původním filmu Louis Tully). Tento herec nenatočil žádný hraný film od roku 1997, kdy mu zemřela manželka na rakovinu prsu, načež se rozhodl věnovat především svým dětem. Sám svou neúčast před kamerou okomentoval slovy: "Vzal jsem si pauzu, která se protáhla ještě ve větší pauzu". V jednom interview pak ke své účasti v nových Krotitelích duchů řekl: "Nevidím důvod, proč bych se měl na jeden den účastnit nečeho, co jsem dělal před třiceti lety", přičemž popřál hodně štěstí a úspěchu ostatním hercům i celému štábu. (PierrevanH)
  • Takmer všetci hlavní protagonisti z pôvodnej verzie si zahrali cameo rolu, okrem Harolda Ramisa (Egon), ktorý zomrel. Na začiatku filmu je v kancelárii pri dverách vidieť aspoň jeho sochu. (modano222)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama