Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cedar Rapids z části sází na humor Johna C. Reillyho, což fungovalo snad jen v rockerovi Coxovi nebo v Cyrusovi. Ed Helms film utáhnout může, ale musel by dostat do rukou opravdu vtipný scénář, snaží se seč může, ale z vod průměru Cedar Rapids nevytáhnul. Film se tak zařazuje mezi průměrné americké nezávisláky, které nejsou ani komedií, ani dramatem, ale balancují někde na hraně, přičemž se jim výběr strany do závěrečných titulků nepodaří. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Komedie, která i přes naprosto tradiční schéma a dramatický oblouk jak z pomocné školky umí být chvílemi nekonvenční a zábavná. Pár zajímavých vedlejších postav, které je švanda vždy vidět (Corddry, Smith), výborný magor Johna C. Reillyho (i bez Ferrella to uhrává na jistotu) a jednoduchý running joke o The Wire... a to je vlastně všechno. Ksakru on to zase takový nášup nebyl... 50 % ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie. Vyloženě oddechovka. Americká variace na Anděla na dovolené. Ed Helms přeevapivě neotravný, i když ze své role pařebníka moc nevystupuje. Vyloženě fajn John C. Reily a Anne Heche. Celkově ta ústřední čtveřice včetně noname černocha hodně fajn. Jo a dost jsem cvakal mezi dabingem a originálem a dost mě pobavil překlad "asshole" jako "kundíra". 6/10 ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem to vypnout, protože pan "mám asi 150 rovných bílých zubů, co se téměř nevejdou do záběru" mě neskutečně vytáčel, ale pak přišel na scénu Ziegler a bylo vymalováno - idiot Lippe člověka po většinu příběhu rozčiluje (a spíš než nesmělý mu sedí nálepka zakomplexovaný týpek za míň), ale Ziegler funguje jako skvělá protiváha. Aneb pár vtípků ze sólo večírku čtyř pojišťováků, a především Ziegler - po scéně u bazénu bych s ním šla z fleku pařit (a kdo ne)... "I'm Captain Nemo, the muff diver. I'm going on a mission for bearded clam." ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ikdyž Helms hraje ještě většího losera než v Hangover (a už to opravdu není tak vtipné) a Weaver je na plátně dohromady tak 50 sekund, tak se z Cedar Rapids nakonec vyklubal celkem milý filmek, který táhne usilovně hláškující Reilly. Ale kdyby dostal ve filmu větší prostor rozbor vtahu Heche-Helms, byl bych asi taky spokojenější. 5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama