Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude opět nějaká trapná komedie, kde zvířata mluví a nedokoukám se na to dokonce. I když Kevina Jamese jako herce moc nemusím, tak mně v téhle roli svým výkonem velice překvapil. Ošetřovatel se mi nakonec líbil a byla jsem ráda, že jsem film shlédla. Příjemný film plný humoru a se špetkou romantiky. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Infaltilně stupidní nekomedie, bez jakékoli snahy o vtipnost, pramenící alespoň z minimální snahy o pokus vtipný dialog. Vše se omezuje jen na situační pologagy vrcholící pádem s pneumatikou. Kevin James absolutně nehrající a toporný... Scénář průhledný jak křišťálová studánka, až trapností překypující... Proč sem na to kurva vůbec čuměl... jo, Rosarii to celkme slušelo a zazněla jedna píseň od Motley Crue - konkrétně Kickstart My Heart... to je ale dost málo i na debilní komedii... Smazat, vyhodit, zapomenout. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, úsměvné, zoologické, zvířecí × obyčejné, bez hlubších myšlenek. Kevin je oblíbenec, takže vidět tento film bylo skoro nutností. Film je to pohodový, takový ten na sobotní či nedělní poobědové odpoledne, kdy si rádi klimbáme u podobných filmů. Pár hlášek vtipných, nic výrazného. Zvířata v Zoo hovoří lidskou řečí a učí, jak správně sbalit samici, viz. medvědí lekce. ..že ty zoo v tý Americe maj vždycky tak vymydlený.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama