Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Má to sice předvídatelný, ohraný a pro někoho možná i trapný děj. Ale já si prostě nemůžu pomoct, skvěle jsem se bavil a při scéně s ledem jsem skoro brečel smíchy. Film jsem viděl s českým dabingem a musím se přiznat, že jak nejsem jeho zastáncem, tak v tomhle případě byla zvířata nadabována opravdu nadmíru obstojně a jejich hlášky, jak vystřihnutý z "Na kus řeči se zvířaty" od BBC, mě fakt bavily. Není to sice film, ze kterýho byste si sedli na prdel a byli z něho odvaření ještě půl roku po shlédnutí. Ale pokud máte rádi komedie, rádi se smějete - určitě stojí za shlédnutí. // btw: Rosario Dawson na plese je fakt HOT!!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Nebyl pod tím talíř?" Naprosto nezávadná a neškodná komedie pro věkově široké publikum. Příběh stylově tendenční, tuctový, neoriginální a velmi předvídatelný, vtípky tu a tam vyčpelé, ale stejně tu a tam i docela zábavné (úvodní plážová scénka je fakt humorná, Gottschalkovo cameo mě rozsekalo). Film nabídne prakticky přesně to, co od něj budete očekávat, pokud tedy vaše očekávání nejsou příliš vysoká. Je to přesně ten film, který vám vůbec nevadí vidět, docela vás i pobaví, ale vleze jedním okem tam a druhým okem ven, proběhne kolem vás, ten krátký čas, který trávíte spolu není zrovna nepříjemný, ale už se za ním neohlídnete. Pobavilo mě to, zasmál jsem se, nelituji, že jsem do toho šel, ale... Co máme dalšího na řadě? 2,5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nuda jako prase...nebo jako, kterékoliv mluvící zvíře! Infantilní zábava, ale dětem bych to nepustil! Ještě, že mám rád Kevina Jamese. Ostatní herci trestuhodně nevyužitý, zejména Ken Jeong to schytal...škoda, kdykoliv byl na scéně vyloudil mi úsměv na tváři. Verdikt: Jednoznačně odfláknutý, nudných 40%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)

Reklama

Reklama