Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nuda jako prase...nebo jako, kterékoliv mluvící zvíře! Infantilní zábava, ale dětem bych to nepustil! Ještě, že mám rád Kevina Jamese. Ostatní herci trestuhodně nevyužitý, zejména Ken Jeong to schytal...škoda, kdykoliv byl na scéně vyloudil mi úsměv na tváři. Verdikt: Jednoznačně odfláknutý, nudných 40%. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Téma několikrát omleté, ale přesto stále vděčné. Zvířátka já můžu na všecky způsoby, jen mě mrzí že očekávaný Sly aspoň v nepatrné roli, nahodil masku Liona, no ještě že ne ropušáka. Kevinovi stylizace do Ivánků, kteří se zvrtnutím prstenu změní v Bohatýra sedne, stejně jako posledně (Hitch). K nejlepším scénám patřily pařba v klubu s gorilákem Berniem a zvířecí namlouvací briefingy s nádechem mobbingu: "Nejsi zvíře ze ZOO!" Každopádně pro mě příjemná předehra před setkáním se savci blízko vrcholu potravinového řetěžce v poněkud monstróznějším zobrazení.... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Snímok by nebol nijak zlý,.....ak som nemusel použiť to čarovné slovko: "keby". Problém nastáva, keď inak milé hovoriace zvieratká začnú pomáhať svojmu ošetrovateľovi aby zbalil vysnívanú ženušku. Lenže, nie je rada ako rada. A keď sa týmito "radami" ( zo zvieracieho sveta) začne aj riadiť pôsobí to nehorázne blbo ( postava Griffina sa potom dostáva do pozície absolútneho debila), a neni to vôbec vtipné.....škoda. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama