Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ošetřovatel v místní Zoo, Griffin Keyes (Kevin James), to se ženami moc neumí. Naposledy, když požádal svoji přítelkyni o ruku, vše dopadlo totálním fiaskem. Nyní po pěti letech mu jeho bývalá přítelkyně hodlá dát novou šanci. Když zvířata v Zoo vidí, jak se Griffin trápí tím, aby něco nepokazil - rozhodnou se mu pomoci... Tak nevím, celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval něco, co už jsem viděl. A ono opravdu - Frank Coraci si vypůjčil příběhy z několika podobných filmů (Dr. Dollitle, 50x a stále poprvé, ..), nějak je splácal dohromady a čekal, že se diváci umlátí smíchy. Celkově jsem se za celý film zasmál sotva jednou (a to ještě při pidiroličce Thomase Gottschalka) a jinak jen nevěřícně koukal, co někteří považují za zábavné. Kdyby alespoň zvířectvo mělo nějaké vtipné průpovídky, ale vsadit karty na čůrání s vlky či rodinnou hádku ve lví rodině - nevím nevím. I to velké překvapení bylo jasné zhruba od půlky, a jen jsem čekal kdy si to uvědomí taky hlavní hrdina... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásné ztvárnění zvířat to se musí nechat, ale bohužel příběh jednodušší a vtipných scén minimum. Díky tomu se tato rodinná komedie stává průměrnou a místamy až nezáživnou, ba dokonce přehnanou, viz.scéna s gorilou když si jedou užívat do baru, ale budiš je to rodinné fantazy. Dr.Dolitle byl proti tomuhle pořádný odvar zábavy! Film si myslím že spíše natchne dětičky, rodiče se možná párkrát zasmějí, ale pak to celé vypustí a půjdou si pustit třeba Madagaskar:-) Nu a co se týče příběhu, velice předvídatelné ale ve finále 60%. Příběh stojí na zoufalci Grifinovi, který pracuje jako ošetřovatel v zoo a dostane od své přítelkyně, kterou požádá o ruku košem. Po pěti letech se znovu potkávají na svatbě svého bráchy, kde se mu vrátí veškeré vzpomínky a co hůř jeho ex mu naznačuje že by ho chtěla zpět, ale musí se vzdát své práce. Posedlý po jejich návratu se vzdá práce v zoo a chopí se práce prodejce, kde má spousty peněz. Ale postupem zjištuje, že to není on a že jeho místo je v Zoo, kde má navíc celou dobu svou vyvolenou po boku v podobě krásné ošetřovatelky... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo. Komedie se zvířaty moc v lásce nemám, většinou je to trapné, nechutné či nijak nezajímavé, ale tady jsem se zasmála od srdce. Bavily mě scény s gorilou. Kevin James je skvělý komediální herec a jako komika si ho začínám zamilovávat čím dál, tím víc. navíc závěrečná píseň na konci, kde si zazpívá Sylvester Stallone, Cher a další hlasy zvířat je skvělá :) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, úsměvné, zoologické, zvířecí × obyčejné, bez hlubších myšlenek. Kevin je oblíbenec, takže vidět tento film bylo skoro nutností. Film je to pohodový, takový ten na sobotní či nedělní poobědové odpoledne, kdy si rádi klimbáme u podobných filmů. Pár hlášek vtipných, nic výrazného. Zvířata v Zoo hovoří lidskou řečí a učí, jak správně sbalit samici, viz. medvědí lekce. ..že ty zoo v tý Americe maj vždycky tak vymydlený.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama