Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zrození Supergirl je fantastická lahoda. Trojka Superman, Batman, Wonder Woman jsou tu, aby zvítězili na planetě Apokalypsa, vyměnili si několik výborných hlášek a připravili prostor pro vynikající závěrečné střetnutí ve Smallville. Vše má náležitý spád, humor, napětí a nadhled. Dokonalá kombinace. Knižní předlohu najdeme pod názvem Superman/Batman: Supergirl. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Krátce: Povedený film, povedené postavy, "zkrocení zlé ženy" také vydařené, hlavní záporák nemá konečně vizi destrukci světa, ale unese dívku, aby se stala jeho generálem, takže taky plus, no, mně se to líbilo :-) (Konečně taky šlo poznat, že si superhrdinové něco dělají, teče krev, modřiny.... V ostatních toto dost chybí. Superman/Batman: Veřejní nepřátelé -> zde se mydlili a nešlo vidět, že by se někomu něco stalo... Zde ano :-) Líbilo. 70% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zmätočný názov filmu je len korunou nad premárnenou šancou. Hlavným problémom je chaotický nezmyselný dej plný dier, ktoré prevŕtavajú film od prvých minút . Taktiež psychologické pochody postáv sú aj na komiks mimoriadne samoúčelné (záverečná premena Kary), rovnako ako motívy Darkseida, ktorý v príbehu pôsobí vycucane z prsta. Na druhej strane Wonder Woman je skvelá a Batman priam úžasný. Jeho cynické hlášky nemajú chyby (i keď pôsobí ako tieň originálnej postavy Batmana). Škoda len, že má vo filme minimálny priestor (a to má meno v názve!) a pôsobí viac ako štatista v sci-fi fantasy. No obzvlášť zamrzí animácia, ktorá je miestami odfláknutá (Batman, Superman). U Lauren Montgomery sme boli zvyknutí na vyššiu latku... ()

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Jediným bodem zvedajícím se z kalné laguny dcčkovské animované průměrnosti je kontroverzní moment, kdy Darkseid vzdá obdiv Batmanově chladnokrevné vypočítavosti, s níž se Batman rozhodne držet jako rukojmí celou planetu Apokalips, aby s ní mohl jeho panovníka Darkseida vydírat. Jinak lze ocenit jen několik mlátiček (které ovšem nejsou dramaturgicky ukotveny ve struktuře příběhu) a animaci ženské anatomie během souboje šestice žen v Darkseidově aréně. Film by měl každopádně nést spíše název "Superman/Wonder woman: Rise of the Supergirl" ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem viděl skoro vše co si na nás jak Marvel i DC Comics připravili v posledních letech na poli direct-2-dvd, a tak mohu oprávněně říci, že si DC šáhli až na samotné dno odpadu (štěstím je jim snad jen těsný souboj se strašlivým Hulkem v Planet Hulk). Hrozný scénář s debilními dialogy (ano, ještě více debilními než jsme u podobného žánru zvyklí) je doprovázen i bohužel naprosto nedostačující animací, která vypadá jak minimálně 30 let zastaralá. 20 % ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno