Reklama

Reklama

Camelot

(seriál)
Trailer 1

Epizody(10)

Král Uther nečekaně umírá a následkem toho je Anglie zmítaná chaosem. Mysl mocného kouzelníka Merlina zatemňují vize temné budoucnosti, a proto se rozhodne na trůn dosadit mladého a vášnivého Artuše, Utherova nemanželského syna a dědice, který byl vychován jako prostý poddaný. Na scéně je ovšem i další hráč - Artušova nemilosrdná a ambiciózní sestra Morgana, jež neváhá vyvolat nadpřirozené síly, aby si nárokovala korunu a bojovala s Artušem až do hořkého konce. Nastává čas epického boje o nadvládu a mladý král projde v těchto temných časech krutou zkouškou ve snaze spojit království roztříštěné válkou. V této svízelné situaci bude Artušovi jediným světlem naděje krásná Guinevera. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Artigas smazal svůj příspěvek.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Mi Nü-Chai

no to by jí vážně nepomohlo, protože mi nevadí ani tak to zlá, jako to čarodějnice:-D já jí ctim jako ženu, která prostě v pokřesťanštělým světě ctila starou keltskou víru a oni jí za to nařknuli z čarodějnictví. Mám ráda, když se k mýtům přistupuje realističtěji.

Uživatel Falconica smazal svůj příspěvek.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

soundtrack dělali Dannaovi? Děláte si pr...šoufky? To musim vidět i přesto, že tam z Morgany ZASE dělaj zlou čarodějnici. Křesťansky zmanipulovaný pidy:-P

na příspěvěk reagoval Mi Nü-Chai

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Tak už jsem to česky viděl :D no je to seriál který špatný neni, ale nepatří rozhodně mezi perli stanice HBO, ba tohle je od STARZ ale dávají to i na HBO :D 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Irene souhlas. Jediným kladem tohdle seriálu je Eva Green. Překopání legendy se dá odpustit ale jinak obsazení hlavních postav hruza děs.

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Podle mého názoru je problém nechycení Camelotu takový že právě o Camelotu je toho hodně. Mnoho filmů z Artušem jako například Král Artuš, První rytíř atd. Sam Neill jako Merlin, no prostě to je jeden důvod, už to nemá čím překvapit. Druhá chyba je že to natočili zrovna v obdobý kdy se natáčí i Hra o trůny, což je špatné neboť každýho zajímá Hra než Camelot ! To si jen myslím, někdo možná zdílí jiný názor. 

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Slyšel jsem že Camelot není v češtině je tomu vážně tak ?????

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Seriál již vysílali včera a dnes ho opakují na HBO 2, prosím nahrávejte to někdo neboť to na ulož to v cz neni ! 

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Ant: Podle mě by Marco polo nemusel být špatný. Na Camelot se teprv chystám a popravdě pověs mi stojí to aspoň na hvězdu ????

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

Wulz: Natáčení má začít někdy příští rok, takže kdo ví, kdy to začnou vysílat.

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Ant: Camelot mi příjde (sice jen podle ukázek) jako nepovedená napodobenina Hry o trůny, a pokuď bude něco o Marcu Polovi těším se !!!!!!!!!!!! neví někdo kdy ?

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

sokov: Nebude, Starz to zrušilo. Nicméně chystají seriál o Marcu Polovi, tak snad se poučili z chyb, co napáchali při Camelotu:)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TopGunner

TopGunner (hodnocení, recenze)

Naprosto nechápu tolik nízkých hodnocení, Camelot je úžasný seriál.Zejména díky vztahům hlavních hrdinů a společným scénám Artuše s jeho rytíři. Naprosto není pravda že herci neumějí hrát nebo že se na ně snad nedá dívat. Naopak, kohokoliv z nich (nejlépe všechny) bych obsadil do remaku Excaliburu. Poslední dva díly jsou neskutečně skvělé. Pokud je pravda že seriál už nebude pokračovat je to obrovská škoda, protože by si to skutečně zasloužil. Artuš i Merlin mají skvělé herce. U Artuše vám to dojde během prvního dílu, u Merlina trochu později o to víc to pak vynahrazuje v pozdějších dílech.

TopGunner

TopGunner (hodnocení, recenze)

Nerad kladu hloupé otázky ale je je nějaká šance na druhou sérii či další epizody ? Po prvním díle velmi spokojen. Představitel Artuše je trochu rušivý jen chvíli po pár minutách jsem si na něj zvyknul. Zvyknout se dá i na toho Finnese jako Merlina ačkoliv to trvá déle než na zmíněného Artuše.

Dr0m

Dr0m (hodnocení, recenze)

Nepovedene. Po 3 dilech uz jsem to vzdal. Ve srovnani s Game of Thrones je to fraska.

 (hodnocení, recenze)

JackSparow: tento serial si mozes pozriet na kinotip.cz 
Tento serial prevysil moje ocakavania, co ma tesi. Je tam vela pravdivych scen podla legendy. To co ma bohuzial netesi je obsadenie Artusa.
Ale na Spartaka to zatial nema.

fantasmic

fantasmic (hodnocení, recenze)

Irene: súhlasím... tie prvé časti sa dali pozerať najmä kvôli Purefoyovi

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Bohužel musím uznat,že v Camelotu hraje jen  Eva Green.Představitel Artuše je nevýrazný a nesympatický,po smrti krále Lota už to není vůbec ono.Skvěle se s Morganou doplnovali.Tady se zase ukazuje,jak velký herecký talent má James Purefoy,kde se objeví,tam dovede zastínit všechny ostatní herce.
Druzí herci musejí být opravdu veliké osobnosti,aby se mu mohli rovnat!

 (hodnocení, recenze)

Irene: Tak to je dobře ,že tam bude eva no a škoda krále Lota byl tam dobrej v tom prvním díle s Evou.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Ona je v celém seriálu narozdíl od krále Lota,který mi už hned ve 2.díle umřel.. :-((((

 (hodnocení, recenze)

Irene: Ona se na tu roli Morgany opravdu hodí doufám,že i v dalších dílech bude eva

 (hodnocení, recenze)

Irene: No tak jsem se koukl na ten první díl zatím dobrý eva je tam fakt moc pěkná.

 (hodnocení, recenze)

Irene: Jo díky hned se na nto mrknu včera jsem neměl moc čas takže díky.

 (hodnocení, recenze)

Rád bych se na ten seriál podíval ,ale nevím na kterém programu to je a na internetu to není nikde ,kde bych si to mohl ten první díl přehrát.Rád bych se na to podíval kvůli Evě Green ,protože se mi ta herečka moc líbí.

 (hodnocení, recenze)

Na jakém programu to budou dávat na HBO?

AngleTYPHOON

AngleTYPHOON (hodnocení, recenze)

jandomi10: Spartakuse jsem sic neviděla, ale co jsem slyšela, tak Camelot na Spartacuse nemá. Zatím. Ono je taky těžké hodnotit po pilotu. Nakonec se mu ještě vyrovná ba ho dokonce i překoná. Uvidí se ;-).

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

VYNIKAJÍCÍ....po dlouhé době zase jeden pořádně drsný seriál!

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Já nesouhlasím s tak až přehnanou kritikou,Camelot je stylový a působí dost syrovým a drsným dojmem.Eva Green jako krutá a perverzní královna Morgana je fantastická!

AngleTYPHOON

AngleTYPHOON (hodnocení, recenze)

Rozhodně se mi Camelot líbí víc než Merlin(BBC) a to zejména pro větší shodu s historickými prameny.

Dr0m

Dr0m (hodnocení, recenze)

No na Řím nebo Spartacuse to nemá, ale má to podobný nádech a 1. díl nebyl úplný propadák... uvidíme co se z toho vyklube. Zatím 3 hvězdy.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Fantastický trailer..pokud se seriál ponese ve stejném duchu,bude to bomba!

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Já jen doufám,že také nějakou TV stanici u nás napadne tenhle seriál koupit!

Související novinky

Eva Green je dáma, pro kterou se morduje

Eva Green je dáma, pro kterou se morduje

31.01.2013

Tak, a je rozhodnuto. Robert Rodriguez si obsazení titulní femme fatale v Sin City: A Dame to Kill For nechal až úplně na konec. Asi věděl, že budeme uznale přikyvovat. Zelenooká Francouzka je totiž… (více)

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

11.08.2012

Dívku s prapodivným jménem brzy uvidíme v upírském hororou Byzantium a adaptaci sci-fi románu „twilightové“ Stephenie Meyer The Host. Pak se objeví v historickém dramatu Mary, Queen of Scots, který… (více)

Po Spartakovi dorazí Marco Polo

Po Spartakovi dorazí Marco Polo

17.01.2012

Americká kabelová stanice Starz na televizním trhu výrazně zabodovala s masakrálním seriálem Spartakus (druhá regulérní série s podtitulem Vengeance startuje 27. ledna). Dařilo se jí i s Pilíři Země… (více)

Merlin se vrátí, Camelot ne

Merlin se vrátí, Camelot ne

19.07.2011

Dnes na televizní notu: kvalitně obsazená série Camelot stanice Starz chtěla být vážnější, dospělejší a hlavně drsnější protiváhou k teenagersky pojatému britskému Merlinovi. Nepovedlo se. První… (více)

Reklama

Reklama