Reklama

Reklama

Boratův navázaný telefilm

  • USA Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (více)
Trailer 2

Čtrnáct let po své první cestě do Ameriky se kazašský reportér Borat Sagdijev musí vrátit do USA, aby zachránil pověst Kazachstánu. Zde zasáhne Boratova patnáctiletá dcera Tutar, která mu překazí plány. Oba dostanou mnoho zajímavých lekcí o americké kultuře, politice a covidu 19. (HBO Max)

Diskuze

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

to se nikdo nepokusil nějak vtipně přeložit ten podtitul jako u jedničky?

etienne

etienne (hodnocení, recenze)

intheend

keď si pustíš to video, čo tu dal slasher, tak ti to interview dá približnú - netvrdím, že presnú - predstavu, ako sa to natáčalo. Alebo si pozri Q&A priamo s Boratom :) https://www.youtube.com/watch?v=nKKh9FU8SRw Celkovo je toho dosť, dokonca niekto na youtube zavesil ešte pred troma-štyroma mesiacmi aj video z toho protestného mítingu, kde spieval Country Steve, o tom tiež rozpráva v tom prvom interview so S. Colbertom. Ale celkovo sa Borat asi jednoduchšie a údernejšie točil pred 14 rokmi, predsa len, youtube/facebook a iné sociálne siete ešte neboli také silné, ako sú dnes.

intheend

intheend (hodnocení, recenze)

Mě by zajímalo jak velká část filmu je předem domluvená se všemi účastníky a jak velká část není. Cohen je přeborník v infiltraci všech možných situací, ale zároveň fakt, že je tam profesionální kamera, to celý nabourává.

na příspěvěk reagoval etienne

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Jednička se mi líbila a je fakt super, tady si zatím netroufám, ale zdá se mi to podle trailerů , nebo je celej film jen volební reklama pro Demokraty na objednávku? Chápu že do některých témat se asi strefuje lépe a Trump apod. je prostě snadnější cíl, ale tady mi to přijde až přehnané a trapné ...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Tím, že byl Borat vydanej online, tak dělí diváky od soc. sítí minuta překliku, tak to je rychlý.. do konce týdne očekávám přes 200K..

na příspěvěk reagoval TheSlezy

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Týpka co hrála Tutar  Maria Bakalova docela jede ty sledovače na insta včera večer v 22hod. měla 155K a teď už 163K :D toto jede...

na příspěvěk reagoval Sayko

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nevíte název orignálu v čase kdy je tam ukázáno na konci "po třech měsících"? :D

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Slasher

Jako třeba tenhle?

!Druhý Šášův jakože prokazašský, emancipační, antisionistický, republikánský holofekál je jen narychlo násilně uplácaným sebevykradačským sračkolem s pouhými třemi opravdu vypečenými humory, který ve své druhé polovině naprosto ztrácí smrdutý dech i ostrost a potápí se do žumpy rodinných hovnot a urputné trapkošokantnosti za každou cenu. Něco, jako když figurantce angažovaně vylížete pekáč a ona se vám pak posmívá, že vám smrdí z huby.!

pod to se klidně podepíšu :D

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Můžete mi někdo vysvětlit, co se Vám na tom filmu tak líbilo že jste hodili pětihvězdu?

na příspěvěk reagoval Slasher

272827

272827 (hodnocení, recenze)

Zatímco první film kritizoval americkou kulturu, druhý jak je dnes v USA zvykem, jde hluboce do politiky, a to klasickým me vtipným, líným, neoriginálním, nevtipnym způsobem. Kompletní se závěrečným titulkem běžte volit - nevím tedy proč se obtěžoval předstírar že to je komedie když je to vlastně celý jenom propagační video pro tu správnou politickou stranu Ameriky.

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

j00ckie

j00ckie (hodnocení, recenze)

Hrozně se těším! Snad to bude minimálně stejnej nářez jako jednička.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Tss, s tou rouškou jen kopíruje Nelu Boudovou... :-)

Ale jo, těším se, s jedničkou to srovnávat nebudu, za čtrnáct let je ten svět dost jinde, tudíž i ten humor bude asi jiný, ale mohla by to být pecka (snad větší než slabé Who is America).

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ivo

Mývalové taky lezou do každé popelnice a nikdo se jich neptá, proč do každé lezou. Ale nejsem v každé diskuzi, nejsem tam kde mně ten dotyčný film, či seriál nezajímá. Zkusíš i ty mně odpovědět ? :) 

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Možná se zeptej sám sebe z jakého důvodu ty osobně musíš vymetat každou existující diskusi o každém existujícím filmu a figurovat tam ;) Ostatní ponech stranou ...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Zajímavý člověk - na jedné straně dokáže jedinečně zahrát například dechberoucí roli v seriálu The Spy a na druhé straně opět padá do těchto úchylných, odpudivě hovnovitých a dusivě trapných demencí ... Došly $$ ?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a byť dcera/syn v pokračování, bývají většinou jenom pokusem o oživení značky, tak se najdou výjimky a tohle je ta výjimka, jelikož jeho dcera je stejné pako jako on a on......no on snad překoná sám sebe. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ten trop nekorektních komedií, kdy hlavní postava má dceru a vyprávění se zaměřuje na jejich vztah/na ni (JaSB REboot, Bill a Tedd), začíná být otravný, ale tady vzhledem k známosti Cohena po Boratovi dává smysl. Trailer vtipný, přestože satirické šlehy po dnešním South Parku působí o to víc hloupěji, každopádně nemalá zvědavost.

 

A škoda, že nebyla domluva s Netflixem. 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

forrest11

Jo, ale v původní dabingu se to do češtiny povedlo převést skvěle :D Nevím, jestli byste ho ocenili i na Slovensku, ale je to skvělé (přízvuk a vše je zachované v podobné rovině). Mám ho rád stejně jako originál.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

JamesSi

Souhlasím, ty anti-trumpovské skeče (třeba i u Jimmy Kimmela) až tak vtipné nejsou.

Snad si i mimo politiky, bude dělat srandu i z obyčejných lidí, to mu taky šlo.

Teaser jsem neviděl, uvažuju, že přeskočím i trailer, aby mi to nezkazilo dobré vtipy :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

Tak jako u všeho i u něho je to postupný vývoj humoru, charakteru atd, takže u Aladdina byl podle mně na vrcholu, ale to neznamená že se nemůže překonat a povýšit svoje herectví a humor, na novou úroveň. 

na příspěvěk reagoval Nevka

forrest11

forrest11 (hodnocení, recenze)

JamesSi

dabing Borata?! To by mal byt paragraf v trestnom zakone!  ..Borat je hadam najviac specificka postava, ktorej dabing pokazi takmer 90% charakteru.

na příspěvěk reagoval Nevka

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Jj. I když Bruno neměl tak koherentní příběh - některé skeče byly fakt geniální - casting, rozhovor zatímco sedí na mexičanech, závěr ve wrestingové hale, talk show.

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama