Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo ty 2* si to zaslouží. Místy jsem se bavila, což jsem od komedie s Katherine Heigl čekala nejvíce. Nic víc, protože asi všichni jsme si všimli, že v téměř ničem jiném než komediích či romantických komediích nehraje. Jen tak mimochodem, taky máte pocit, že vůbec nestárne? No co se týče hlavního mužského hrdinu, ten mi k srdci rozhodně nepřirostl, to byl lepší ten, co jí pomáhal se zaučit. No takže obyčejná komedie, která je ale pod průměrem. P.S. Nevím jestli tím, že Katherine obarvila na tmavo, chtěli docílit, aby vypadala nebezpečná, ale myslím, že s blonďatou hřívou by v tom nebyl rozdíl. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to zlé, kdyby už tu takových nebylo tolik.. Je to stejné. Na jedno brdo. Nebavilo mě to. Od začátku bylo jasné, jak to skončí a koho baví se na takové filmy dívat?! :( Pardon, za mě nuda. A Katherine nemám ráda. Aspoň, že Jason je kus. S ním bych si to klíďo rozdala na podlaze v pekařství či kde že to bylo :D ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Liz Brixis, Karen McCullah Lutz, Kristen Smith / Basen on One for the Money by Janet Evanocich | Hudba: Deborah Lurie | Produkcia: Tom Rosenberg, Wendy Finerman, Sidney Kimmel, Gary Lucchesi | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama