Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine mě nezklame. Mám jí ráda už od Greys anatomy, je přesvědčivá, líbí se mi její grimasy a je to kočka! Takovéhle hloupoučké filmy mám ráda. Nic od nich nečekám a tak mě většinou ani nezklamou. Jsou líbivé, zlo a dobro je přesně vymezené a víte jak to skončí. Relax! Přesně, nepřinese nic nového, ale buďme upřímní, to jste to nečekali? ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Katherine se může snažit jak chce, ale pro mě prostě není dostatečně přesvědčivá. Ne, nevěřím jí, že se za tak krátkou chvilku přetransformovala do bad-assačky, která byla na střelnici (?) dvakrát, a na konci se pětkrát trefí týpkovi přímo do srdce. Ne, ne, ne. A její detektivní schopnosti? Její z čista jasna objevená znalost policejních a dalších termínů, které pochybuju, že nějaká jiná prodavačka spodního prádla zná? Nežeru jí to, prostě ne. Když ale odložím stranou tuto "temnou stránku" filmu, nakonec z toho vylezl docela koukatelný snímek, který si mooožná ještě jednou někdy v daleké budoucnosti pustím. A mimochodem, trailer je asi lepší než celý film.. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Posílám to do propadliště za Katherine, která mě točila už v době, kdy byla stejně neschopnou manželkou Kutchera. Nebudu tu opakovat, že je to napodobenina jiného snímku, který jsem zjevně také plně nedocenila, vzhledem k hodnocení. Můžu ale s klidem říct, že tohle pozbývá vše, co by to mít mělo, nebo alespoň mohlo: vtip, šmrnc, spád, naději na lépe strávených pár minut, akčnost, napětí a romantiku. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Pouze obyčejná jednohubka, která Vás sice nenechá ukousat nudou, ale že by nabídla nějaké extra scény, vtípky apod. tak to zase ne. Vyšetřování tak nějak plyne a ani špičkování mezi hlavními hrdiny není úplně to pravé ořechové. Dá se to vydržet, parkrát se člověk i pěkně pobaví, ale v konečném důsledku ve Vás nezůstane nic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama