Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to zlé, kdyby už tu takových nebylo tolik.. Je to stejné. Na jedno brdo. Nebavilo mě to. Od začátku bylo jasné, jak to skončí a koho baví se na takové filmy dívat?! :( Pardon, za mě nuda. A Katherine nemám ráda. Aspoň, že Jason je kus. S ním bych si to klíďo rozdala na podlaze v pekařství či kde že to bylo :D ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine mě nezklame. Mám jí ráda už od Greys anatomy, je přesvědčivá, líbí se mi její grimasy a je to kočka! Takovéhle hloupoučké filmy mám ráda. Nic od nich nečekám a tak mě většinou ani nezklamou. Jsou líbivé, zlo a dobro je přesně vymezené a víte jak to skončí. Relax! Přesně, nepřinese nic nového, ale buďme upřímní, to jste to nečekali? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama