Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to zlé, kdyby už tu takových nebylo tolik.. Je to stejné. Na jedno brdo. Nebavilo mě to. Od začátku bylo jasné, jak to skončí a koho baví se na takové filmy dívat?! :( Pardon, za mě nuda. A Katherine nemám ráda. Aspoň, že Jason je kus. S ním bych si to klíďo rozdala na podlaze v pekařství či kde že to bylo :D ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, až také zlé ako všetci hovoríte to veru nebolo. Náhodou celkom pozerateľné a zaujímavé. Aj keď to spočiatku až príliš pripomínalo film The Bounty Hunter, neskôr už si to našlo svoju vlastnú cestu a išlo to skôr líniou kriminálky. Takže podľa mňa celkom fajn, aj keď miestami trochu absurdné, ale zase na druhú stranu tam nechýbalo aspoň nejaké napätie a malo to dokonca aj prvky komédie, čo nikdy neni na škodu. Je síce pravda, že Katherine Heigl sa hodí skôr do iných typov filmov, no ani tu nebola na zahodenie. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, hodnotný ako tri krát vyžuvaná žuvačka. Sesterská Exmanželka za odmenu bola zdĺhavou spatlaninou, ale občas aspoň trocha zábavnou a akčnou. A bolo v nej na koho pozerať. Slečna nebezpečná je zo všetkých strán *nijaká*. Bez jediného vtipu či zaujímavej postavy. Krimi zápletka rutina, vyblednutá na kosť. A Katherine Heigl ako ťahúň filmu, bez výrazného mužského spoluhráča?! Come on! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama