Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Možno sa Divosi nezaradia medzi jeho najlepšie filmy, ale napriek všetkému je to stále Stone. Síce priemerný, ale Stone. Príbeh najviac pripomína kombináciu teenagerských cool filmov, drsného prostredia mexických drogových kartelov, mierne potrhlej telenovely a únosového thrilleru, čo je koniec koncov pekne zamotaná vec a to sa týka aj deja a vyššieho množstva postáv, lenže Stone nie je Ritchie, aby vedel dokonale ukočírovať takú motanicu. Divosi sú však stále drsný, brutálny, občas vtipný a pomerne dobre zahraný (Travolta prekvapivo najlepší za DLHÚ dobu) krimi thriller s dvoma vynikajúcimi akčnými scénami. Ola. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kdyby od Scottovy smrti uplynulo dost času, myslel bych si, že jeho duch stihnul vstoupit do Stonea a natočit další průměrný film. Doufal jsem v návrat k U-Turn, ale tohle je spíš přežvýkané nic, co se hodně snaží být cool, až je to otravné. Musí se nechat, že přetažená stopáž se nakonec obhájila, to drží Divochy nad vodou. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapena, nikdy jsem moc styl Olivera Stone nemusela, ale toto mi sedlo. Film má dobrou zápletku, spád, vyvrcholení a pořádnou brutalitu (viděna unrated verze). Filmu nechybí spousta originálních režijních nápadů a zajímavá kamera. Líbila se mi i občasná ironie a nemohla jsem se nepousmát u toho, jak jsou postavy schopné v jednu chvíli někoho odprásknout a druhou jít povzbuzovat své děti na baseball. Velká výhra je také herecké obsazení (Blake Lively mě hodně překvapila). Výsledný dojem je mnohem lepší, než jsem čekala, od toho se asi odráží i mé hodnocení. Trochu někoho možná zamrzí, že šlo vidět, že pod povrchem se ukrývalo něco hlubšího, ale Stone jako by se bál do té hloubky ponořit a tak to stočil na čirou zábavu, ale tak co, člověk potřebuje někdy vypnout a jen se bavit a já se celých 140 minut bavila skvěle. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Oliver Stone po osem ročnej odmlke natočil ďalší film. Úprimne som sa tomu potešil, pretože jeho doterajšia tvorba ma vždy dokázala zaujať. Považujem ho za skúseného, nápaditého a vysoko profesionálneho režiséra. Preto som očakával kvalitný filmový zážitok. Lenže naivný príbeh o dvoch díleroch marihuany, čo žijú v sodomistickom vzťahu s blonďavou blbkou, ma hlboko sklamal. Povrchnosť tejto témy by som dokázal hadám aj prekusnúť, ale ten plytký, vypočítavý, komerčný štýl akým to natočil ma doslova znechutil. Zdá sa, že už sú nenávratne preč tie časy, keď ma Stone ohuroval svojou progresívnou umeleckou filmárčinou. Toto čo mi teraz naservíroval bola len akási nepodarená parafráza na Tarantinov kultový snímok Pulp Fiction, ktorá vyústila do skoro až béčkového akčného snímku s umelo prekombinovaným vyvrcholením. Keby to bol debut nejakého mladého, dvadsaťpäť ročného režiséra, tak by som to bral, ale od Olivera Stonea som rozhodne čakal oveľa viacej. *** ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Chon (Taylor Kitsch) ve filmu používá mobil Evolve, který je známý tím, že je téměř "nezničitelný". (vyfuk)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama