Reklama

Reklama

Svět po zániku

  • USA The Day
Trailer

Deset let po apokalypse se světem toulá pětice přeživších lidí, kteří se snaží najít bezpečné místo, kde by mohli začít nový život. Konečně by tak mohli přestat utíkat před kanibalskými kmeny, které jsou jim na stopě... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer

Recenze (122)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde o ultralaciný škvár, pro který ale tentokrát bohužel neplatí ono známe pořekadlo Za málo peněz hodně muziky. Tady totiž divák dostane za málo peněz úplný hovno. Pět nesympatických postav obsazených nesympatickými herci se uzavře do vizuálně nevýrazného domku a brání se bandě trapných pitomců. Tvůrci se tu jaksi ale neobtěžovali cokoliv vysvětlovat, takže já nepobral jakékoliv motivy všech zúčastněných, proč se to vše děje, co onu situaci zapříčinilo atd., atd., prostě bylo na plac hozeno pár nefunkčních postaviček a na důvody sere pes, poperte se s tím. Akce tu je jinak málo, a když se přece jen dostane ke slovu, je nudná, hodně patrné tu jsou pokusy o syrovost, ale z mého pohledu se to též krutě nepovedlo, atmosféru pak mělo navodit zřejmě černobíle pojetí snímku, ovšem na to já reaguji jedním velkým HAHAHA, napětí žádné, já jsem z celé té podívané zkrátka opravdu hodně zklamán, neboť tento typ filmu mám jinak opravdu rád, a rozhodně si nemyslím, že hlavním důvodem celkového selhání této podívané byl nedostatek financí, ale jednoznačně naprostá absence tvůrčího talentu, bez kterého ještě nikdy nic zásadního nevzniklo. Doporučuji se vyhnout velkým obloukem! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Totálne rozobratie situácie, do akej sa dostalo pár ľudí. Film mal dlhší rozbeh, ale keď sa rozbehol, bol plný akcie, krvi a adrenalínu. Je jasné, že ide o nízkorozpočtový film, lebo je jeden dom, na jednej strane ľudia, ktorý chcú prežiť a na strane druhej, ľudia, ktorý ich chcú zjesť, a tak boj sa môže začať. Do toho pár nepodarených psycho flashbackou, ktoré boli úplne mimo. Príbeh je jednoduchý, ale s postavami som Súcítil a dá sa povedať, že mi boli aj sympatické. Koncoví boj sa odohrával poväčšine v tme, a bolo vidieť leda tak hovno. A týmto námetom sa dali urobiť veci, ale potenciál nebol naplnený. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Postapo mám veľmi rád. Nápad síce nehýri originalitou, ale bol rozpracovaný celkom slušne. Sledujeme príbeh dvoch skupín ľudí, ktorí proti sebe bojujú - lovci a obete. Raz sa stretnú v jednom dome. Dejová linka sa odohráva počas jedného celého dňa, počas ktorého sa toho udeje pomerne dosť. Bola tu aj krv, špinavá atmosféra a miesta s lepším napätím alebo dobrou akciou, takže v tomto smere spokojnosť. Záver taktiež potešil. Čo mi trocha vadilo bolo časté zahalenie boja do tmy a občasné nezmyslené chovanie sa postáv. Tiež bolo na škodu, že tu nebola bližšie vysvetlená podstata a príčiny postapo sveta. Niekoho to možno nezaujíma, ale u mňa to prispieva k celkovej lepšej atmosfére. 65/100 ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o temný snímek blízké budoucnosti. Kromě hromady vyvražďovaček zde nenajdete žádný příběh,který by vás vtáhnul do děje. A to je jednoduše málo. Prostě jen sedíte a koukáte,jak se parta "špinavců" řeže! Uvažoval jsem o jedné hvězdě,ale to děcko na konci co zabilo tu ženskou mě dorazilo! 5% - čili odpad! A mimochodem přepadení domu se odehrává kompletně ve tmě,takže člověk vidí velké hovno! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový "survival", odehrávající se na jedné polorozpadlé venkovské usedlosti, s velmi slušnou atmosférou špinavé postapokalyptické beznaděje a krutosti (o jejichž příčinách se jinak nic nedozvíme). Příjemnou první polovinu sice narušuje pár mimózních dialogů, ale kámen úrazu se nachází až v divné polovině druhé: útok na dům probíhá v naprosté tmě, takže vidíme zmatený kulový, navíc nepřátelská taktika spočívá v postupném nabíhání na porážku v různě početných vlnách; a celé to vyzní tak nějak do nikam. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Déšť v úvodních záběrech je skutečný. (Conspi)
  • Filmové postavy Ricka (Dominic Monaghan) s Adamem (Shawn Ashmore) byly scenáristou Lukem Passmorem koncipovány na základě skutečných přátel. (Conspi)
  • V rané podobě filmového scénáře byly filmovými kanibaly zombie. (Conspi)

Reklama

Reklama