Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tam, kde zklamal Simon West a Arnie se Slyem si nebyli ve svých prvotních comebackových záležitostech až tak úplně jistí v kramflecích, Walter Hill přichází se skutečně nefalšovanou osmdesátkovou podívanou. Stoprocentně přesný Sly, co se s ničím a nikým nepáře a moc toho nenamluví, děj, co odsýpá a akce, z které je cítit fyzično a nekompromisnost. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

70%, bylo to předvídatelné, bylo to jednoduché, bylo to béčkové, bylo to neoriginální.... Ale to vůbec nevadí, viděl jsem to až osm let po premiéře a mile mě překvapil snímek ve starém gardu, který si na nic nehraje, plní zákony žánrů a do toho Stallone, který je otcem akčního žánru. Není to vůbec nic převratného, ale vážim si každé poctivé snahy, která nedopadne do nudy a poctivého řemesla, kterou 70 letý Walter Hill bezesporu umí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Až ho dostanu, tak to nebude hezký pohled." Neprovokuj legendárního bručouna, kterej umí zabít jablkem a pro všechny případy má podminovaný snad i varlata. Mohl by se naštvat, což sice z kamennýho výrazu jeho tváře nepoznáš, ale suše vypuštěná hláška by měla být varováním, že jeho ruce začínají vykonávat soubor činností směřujících k ukončení tvýho života. Ode mne se zkrátka SS alias Jimmy Bobo žádnýho vyzývavýho pohledu nedočká, zezadu ho do palice také střílet nebudu a rozhodně nebudu souložit s jeho dcerou, i když bych se postelovýmu tělocviku s její nepotetovanou variantou rozhodně příliš nebránil. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará škola pořád válí. Byť to Sly s tím prsením trošku přehání a občas vypadá jako chodící almara, která zapomíná vydechnout. Ale jinak dobrý. Sype suché hlášky, dává na budku grázlům a vždy je o krok kupředu. A taky se pokaždé rozhodně správně a přestože je schopen zcela sám zaplnit během jednoho večera všechny márnice v New Orleans, pod drsnou slupkou je vlastně dobrák, takže není důvod mu nefandit. Stylová, slušně odsýpající zábava, která si na nic nehraje a na trase rovné jako hitlerova dálnice si nepotřebuje vypomáhat žádnými novodobými žánrovými berličkami. Navíc to všechno hravě utáhne i s béčkovým rozpočtem. Jen toho šikmookýho skauta si možná mohli tvůrci odpustit. K ničemu nám nebyl, jen zacláněl ve výhledu. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Drsné filmy o drsných mužích aneb Walter Hill nezklamal a přichází se zábavnou jednohubkou okořeněnou motivem generačního střetu mezi klasickým nájemným vrahem a moderním zabijákem. BULLET TO THE HEAD je vcelku podařená hillovka (nechybí neony ani živá hudba) a různými tématy dává vzpomenout na Walterovy kousky z jeho nejlepších let (osmdesátých). Příkladem můžou být 48 Hrs., Red Heat (polda/zločinec, domácí/cizinec a každý má své metody a pravidla), či Streets of Fire (závěrečný souboj). Příběh je jednoduchý a přímočarý, stejně tak většina postav – které jsou někdy možná až příliš okatě naivní. Zásadní místo má v mnoha Hillových filmech hudba a i tentokrát je soundtrack od začátku zábavný a opět do jisté míry klasický (nechybí harmonika), ale přece jen nepříliš výrazný či tuctový a postupně se trochu ohraje. (P.S. – Slayovy fotky pobavily). Čtvrtá hvězda velmi slabá. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Keegan (Jason Momoa) nosí hodinky značky Panerai PVD PAM111 Luminor Marina. (dyfur)
  • Ve filmu se objeví několik Stalloneho fotografií z jiných filmů. Je tak možné spatřit jeho "policejní" fotografie z filmů Kriminál (1989) a Rambo: První krev (1982). (korbitch22)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama