Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 3
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (144)

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Přesně tak teenagerské a jednoduché, jak jsem čekal. Je sice hezké, že se tvůrci snaží jet téměř přes kopírak a nepřijdeme samozřejmě i o nesmělého geeka, jenž si bere na paškál klišé a pravidla žánru. Jenže když dva dělají totéž, není to totéž, a místo zábavného kousku tak dostáváme jen nudnou vykradačku s nezajímavými modely a modelkami z Bravíčka, která nenabízí nic moc jiného. A já nevím, proč bych měl na tuto rutinní vyvražďovačku vůbec koukat. I když úznávám, že hlavní zápletka má do budoucna celkem potenciál. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pilot zatím jen toršku navnadil,ale ukázky na zbytek série nazančily,že by sme se měli na co těšit...jinak je Vřískot klasickou teen záležitostí současnosti a určitě tím lepším z produkce MTV.Já jakožto fanda původního Vřískotu jsem byl velmi příjemně překvapen a proto dám téhle oddechovce určitě šanci...80% ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál z produkce MTV automaticky vzbuzuje řadu otazníků, a tak lze s potěšením konstatovat, že Scream si udržel sledovatelnou úroveň až do úplného konce. Jakožto hororový expert bych však uvítal o poznání rafinovanější scénář, mnohem vyšší úroveň napětí, lépe zvládnutý casting, méně planého tlachání, atd... Je toho opravdu hodně, co lze seriálu Scream vytknout, avšak přes všechny tyto zjevné nedostatky jsem zhlédl všech deset epizod úvodní série. A proč? Jelikož jsem postavu, která se skrývá za maskou Brandona Jamese, sám pro sebe demaskoval již asi tak v průběhu 2.epizody, a byl tak zvědav, jestli jsou scénaristé schopni přijít s nějakým opravdu sofistikovaným rozuzlením, které zaskočí i takového hororového odborníka, jakým jsem já. Pochopitelně, že nebyli, a tak Scream po 1.sérii uzavírám slabšími třemi hvězdami s tím, že mi již dálší série nemá co nabídnout. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

1.série - 50% Vlastně nic moc a pro mě bohužel jedno z největších seriálových zklamání (hned po Kingově Under the Dome). To, že to není strašidelné ani trochu by mi možná úplně nevadilo. To, že se Slasher prostě NEDÁ udělat na celou sérii bych taky nějak zazdil. To, že maska vraha je totálně trapná a ani trochu strašidelná už ale úplně nedávám. A to ani nemluvím o tom, že ani jedna z postav mi po 8 dílech nepřirostla k srdci (a to když si vzpomenu na Gail, Sydney a Dweyho, které jsem miloval od první minuty!!). Kdyby každý díl byl ve stejném duchu jako ten poslední (párty, později opuštěný dům, relativně dobrá identita vraha - i když ta poslední minuta!!!!), šel bych s hodnocením na 80%. Takhle je to pouze 50 a opravdu doufám, že příští řada dostane větší rozpočet, klidně méně dílů a hlavně aby se tam začalo něco vážnějšího dít! PS: A ať mi sakra někdo vysvětlí, proč jsme u seriálu v ČSFDových červených číslech, kdežto Scream 4 není!! ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

60-70% ... Jemne nahlúple a zbytočne naťahované. Sám Noah trefne v úvode prvej série poznamenal, že robiť zo slasherového hororu seriál nemá zmysel. Ale na druhej strane, milujem slasherové horory typu "kto-je-vrahom" a neskutočne milujem pôvodný Vreskot. Navyše, je tu dobre využitý potenciál dnešných technológií pre vraždiaceho maniaka (easy as ever) :D ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • V 30. minutě posledního dílu 1. série se Jake (Tom Maden) diví, že Brooke (Carlson Young) má doma pevnou linku a ptá se ironicky, jestli nežije v roce 1996. Což je rok natočení prvního filmu Vříškot (1996). (Athree)
  • Ve všech scénách, kdy vrah volá Emmě (Willa Fitzgerald), při natáčení ve skutečnosti herečka telefonovala pouze s asistentem režiséra. Hlas Ghostface se do scén přidával až při postsynchronech, ani samotná Willa Fitzgerald tak nevěděla, jak bude znít. (hansel97)
  • Stejně jako se filmoví tvůrci Vřískotu (1996) inspirovali případem takzvaného Gainesvillského rozparovače, nechali se i tvůrci seriálu inspirovat případem Sheilie Eddy a Rachel Shoaf. (henrycruel)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama