Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britské komedie mám rád, rozhodně nic proti nim. Navíc komedie o skupince mladých kluků, kteří chtějí přijít o panictví, nebo jako v tomhle případě o svobodu, je v poslední době zase dost, a to i pokud se kvality týká. Z doby vskutku nedávné například "Přizdis*áči", kteří mě neskutečně pobavili, protože jejich humor zacházel až do absurdna, porušoval určité hranice, ale takovým způsobem, že jste se museli smát. Anebo jste znechuceni odcházeli. Já byl z těch, co se smějí. V případě snímku "Pařmeni" už jsou pocity více rozporuplné, i když ani "Přizdis*áči" neudělali takový dojem, jaký jsem očekával. "Pařmeni" ale doplácejí na to, že chvílemi prostě představují nudu. Snad je to tím, jak se nás autoři snažili seznámit s novým - australským - prostředím, anebo spíš tím, jak se snažili nalézt všechny možné dějové linie. Ve výsledku to nakonec dopadá tak, že nejvtipnější dějovou linií je ta s beranem, která je skutečně parádně šílená a má výbornou gradaci. Romantický příběh je zde celkem v pozadí a přiznám se, že mi bylo celkem jedno, jak dvojice dopadne. Zase jednou mi více seděla parta, i když tohle jsou zase jednou pořádní nýmandi. Už jen od pohledu. Nevím, jestli jim všem budete fandit, ale místy vás mohou pobavit. Škoda jen, že je to pouze místy. Docela příjemně překvapí cameo postava, kterou hraje Olivia Newton-John. V jejím věku jí to pořád sluší, navíc si ze sebe dokáže dělat legraci. A ještě jedna věc, kterou musím vyzdvihnout - to je rozhodně hudební doprovod. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší (možná proto, že dospělí) Přizdisráči... No ... Na tomhle filmu jsem našla tři pozitiva - relativně vtipnej trailer, Krise Marshalla a hezkou tvářičku Xaviera Samuela... Jinak je mi líto, ale fekální, sjetej humor a gtrapasy hlavních hrdinů ve mě hluboký dojem nezanechali a silně pochybuji, že jim někdy dám druhou šanci... Díky bohu, že jsem se na to nevydala do kina... ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že super komedie, která není pouze o večírku na rozloučenou, ale o tom všem co se děje potom. Já jsem se bavila, hlavně když přišel na scénu Ramsey - ovce a kokain, jelikož některé herecké výkony byli vážně skvělé a tím myslím například Olivii Newton-John, ta byla naprosto nepřekonatelná. Sice bych tam nedala takového "metrouše" jako je Xavier Samuel, ale to je můj osobní názor. Nepřišlo mi, že by byl ve věku, kdy by se měl ženit. Uznávám, vyskytuje se zde spousta kvalitních vtipných scének, o které není nouze. Vážně je to tady na čsfd podhodnocené. Takže britský humor + alkohol a kokain = super komedie! ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta pohodová oddychovka. Má to hodně prvků z Vegas & Horší než smrt. Je tu pár scének, které mě vážně hodně pobavily. Jinak se to celé nese na pohodové vlně, která je místy dost předvídatelná. Přesto je to rozhodně v tomto žánru jeden z těch lepších filmů. Takový lepší průměr. Herci hrají skvěle, tím mám na mysli snad každého zúčastněného. Je výhoda že to není jen o rozlučce, ale i o celé svatbě. Možná jsem (díky nadupanému traileru) očekával trochu víc, ale i tak to byla skvělá jízda s povedenou bandou, drogama, hovnama, ovcí a sjetou Olivii Newton-John. Jak jsem psal, lepší průměr, tzn lepší 3*** → 70 % ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama