toto moc nevyšlo, dosť mimo, speváci čo idú niečo prespievať od tých legiend sú fakt mimo /20%/(9.11.2011)

• MM_Ramone

Načo spomínať na takéto socialistické sračky?! Načo si pripomínať, glorifikovať, týchto normalizáciou ovplyvnených interpretov, čo zapredali svoju kreativitu a slobodomyselnosť za to, že mohli vystupovať a verejne sa zviditeľniť? Úbohé karikatúry svetového pop rocku, čo boli, privilegované, priamo schválené totalitným, politickým režimom. Vtedy sa skutoční rockeri a hudobní umelci krčili hlboko v undergrounde. Tých by som veru radšej dnes videl na verejnoprávnej televízii. Tieto "Legendy popu" pre mňa nič neznamenajú. Je to prežitok prehnitého režimu. Odpad!(4.11.2011)

Otrepaný formát verejnoprávnej, čo by mi až tak nevadilo. Len tí moderátori...(24.12.2011)

• marwin836

Podřadná blbost, ve které zpívají nesnesitelní zpěváci mnohdy ještě nesnesitelnější písničky.. 5%(4.2.2012)

• gumolit

Taká spomienka na staré hity dneska aj tak nič poriadne nie je na našej scéne všetko sa len opakuje ale to prevedenie že sa všetci tvária doležito a tie prevedenie skladieb v podaní iných spevákov no dosť trápne čisto umelé!!A kde je Team, Vidiek,Metalinda čo boli moc tvrdí na túto reláciu?? :-))Alebo si myslím že kašlali na toto(2.12.2011)

• sehe

Podľa mňa je správne pripomenúť si NIEKTORÉ známe a určite aj vynikajúce spevácke mená z predchádzajúcich rokov,ale prečo takou prišernou formou?Videla som,iba diel o Marike Gombitovej a nechápem prečo sa k nej vyjadruje dáky Sajfa,Brychtova atď.Moderatori zle,interpreti známych piesni zle,obecenstvo zle.Proste trapas.To si Marika Gombitova nezasúži viac profesionality zo strany tvorcov?(14.1.2012)

• Marek1991

Nostalgické vzdanie úcty s nevhodnou modernou šou a pojatím scenára. Tie reči, uvádzanie, komentáre a slabý spev interpretov ma zaujali, zabavili a uspokojili tak na na 40%.(31.5.2012)

• DETTO1976

Čakal som viac, oveľa viac.(22.10.2011)

• giaruj

Varenie zo starej slávy poplegiend prelomu 80 a 90 rokov v štýle Hit storočia... Žiadna objektivita pri výbere 7 hitov konkrétneho interpreta, žiaden relevantný výstup a odkaz pre budúcnosť. Proste... varenie zo starej slávy(28.10.2011)

Aj keď to ťaží zo starej slávy, stále to má čo ponúknuť. Skladby, na ktoré som takmer zabudol sami opäť vynárajú - veľká škoda tých speváckych výkonov (pozväčša) :-/ Šťastie, že tam dali aj pár spevákov :D 5,5/10 najmä za časť s Nagyom a Táslerovu Matku...(28.11.2011)

• waerwulf

Kristína Farkašová je pekné dievča. A to je asi tak všetko. K tomuto druhu TV zábavy mám veľkú averziu, dokonca až odpor. Ani to nesledujem, skôr len počúvam. Včera dávali akurát Patejdla. Jeho piesne nie sú zrovna moja šálka kávy, ale to, čo tam od neho spievali tí tzv. speváci, tak to bola neskutočná, ale neskutočná hrôza!!! Aj tu sa naplno potvrdzuje fakt, že spevácke súťaže sú totálne zbytočné...(7.1.2012)

• MrMysterious

Prečo mi to robíte? Potom sa cítim ako zatrpknutý kretén keď musím dávať na všetky podobné relácie odpad. Ale toto je fakt najspodnejší spodok spodnej zábavy verejnoprávnej televízie. Fajn, otrepaný nápad, ale stále sa z toho dá niečo vyťažiť. Napríklad zvoliť moderátorov za ktorých nebude trápne aj mne, vedia byť prirodzení a vtipný. Ale toto? Odpusťte, ale nie... 20minútová (ok, preháňam ale nie moc) rekapitulácia minulých častí ktorá sa snaží pôsobiť veľmi pompézne a dôležito je len zmesou naozaj otravných útržkov pesničiek v podaní poväčšine amatérov. Dalo by sa chápať že je to zo strany stv-čky gesto dobročinnosti angažovať skrachovaných, prachom zapadnutých superstáristov ktorých by väčšina z nás najradšej už nikdy nevidela a pri ich vyhrabaní si búchame hlavy o stenu že sme mohli tieto bábky v rukách televízie podporovať a týždeň čo týždeň kvôli nim ponocovať, len aby sme si vypočuli ďalšiu z otrepaných skladieb z ich repertoáru. Prečo som sa musel po hodine legiend popu vzdialiť od obrazovky a už nikdy sa k nej nevrátiť (aj napriek večeru jednej z mojich obľúbených speváčiek Bílej?)1. nemám rád trápnosť, strohosť a afekt- nerád sa cítim trápne za ľudí, na ktorých sa pozerám=moderátory. 2. nemám rád prvoplánové projekty, efekty a koncepciu= od úvodnej znelky, animácie až po 10 sekundové "zahratie" jedného tónu kapelou a následný búrlivý potlesk stáda ovečiek v hľadisku 3. komentár MM_Ramone 4. tí "vtipní" hostia.... des... PROSTE CELÉ ZLE(17.2.2012)

• milhouse86

Keďže je súčasná slovenská hudobná tvorba v akejsi kvalitatívnej kríze, relácia, ktorá pripomenie najväčšie hity kapiel rokov minulých mi príde ako veľmi zaujímavý nápad. To prevedenie je však troška horšie. Moderátor dosť mimo, hostia, ktorí s danými interpretmi absolútne nesúvisia, zvláštny výber piesni, keď väčšinou chýbajú najväčšie hity a naopak, hrajú sa relatívne neznáme piesne. Výber spevákov a ich interpretácia je min. pri polovici piesni tragédiou. Zvláštny výber "legiend". Kde je napr. Team? A neviem prečo sa všetci v štúdiu tvária a rozprávajú, akoby im tam sedeli legendy ako Rolling Stones, Bob Dylan alebo U2. Na druhej strane niektoré prevedenia piesni sú naozaj vydarené.(2.12.2011)

• Boudyy

Proč nechávají zpívat písně legend takové nýmandy? Škoda, jinak to mohlo být i za víc. Jednu za moderátorku (ale pouze z hlediska jejího vzhledu, scénář je otřesný) a druhou za občas nějakou písničku přezpívanou ucházejícím zpěvákem.(28.1.2012)

• MFJD

Nápad pekný ale zlý až smiešny výber spevákov. Slabá post produkcia.(28.2.2012)

• kazatelSVK

Slabé..Nudné..Falošné(čo sa týka spevu amaterov).Najlepšia bola pre mna TUBLATANKA.Z ucty k starej dobrej rockovej klasike na slovenskej scene im tú jednu star dám!(16.5.2012)