Reklama

Reklama

Er je pětadvacetiletý zombie, pohybující se s ostatními oživlými mrtvolami v letištní hale rozděleného velkoměsta. Nepamatuje si své jméno, ani kdy a jak zemřel. Stejně jako ostatní nemá vzpomínky, nespí a živí se lidským masem. Právě proto je ve městě postavena vysoká zeď, oddělující svět živých a nemrtvých. Jedné výpravy dobrovolníků pro léky do prostoru, kde žijí zombie se zúčastní i dcera velitele lidské obranné jednotky Julie. Jsou napadeni zombie a Er ji před ostatními ochrání. Vytvoří se mezi nimi pouto a to ho začne měnit. Začíná plynuleji mluvit, plynuleji se i pohybuje. Přesto že je Julie ve světě lidí, stále na něj myslí. Er se za ní vydá a je jasné, že se víc a víc stává člověkem. Když Julii podruhé zachrání život, ostatním lidem i otci Julie začíná být jasné, že hlavním nebezpečím pro obě skupiny jsou kostňáci - další stadium zombie - a spojí se v boji proti nim. (TV Barrandov)

(více)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (710)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická romantika z velmi netypického prostředí. Když sem viděl synopsi a později trailer, tak sem nevěřil, že by to mohlo fungovat. A ono to fungovalo, a to dokonce výborně. Teresa Palmer nebyla nikdy sympatičtější, Nicholas Hoult se v týhle roli vyloženě našel (muhehe) a Malkovich je prostě Malkovich. Skvělej soundtrack ! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by z toho nakonec mohlo vzejít něco dobrého a nemýlil jsem se. Atmosféra byla parádní, hlavní dvojice taktéž. Vyprávění eRka o jeho životě po smrti dodalo filmu šmrnc a nemálokrát jsem se i naplno řechtal (třeba jak se Teresa učila chodit jako zombík). Nicholas se snad pro tuto roli narodil se svým ksichtem. :D Na Teresu se jako obvykle zase dobře dívalo. Konečně někdo natočil něco, kde by se role zombíků, jako těch špatných obrátila a zde jsou to přemýšlející nemrtví, kteří touží po něčem víc, než jen pochodovat mrtvolně po ulicích a sem tam se zakusovat do čerstvých mozků. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání, více jak rok jsem se těšila na originální zombie komedii, jenže tu jsem dostala jen na prvních pět minut. Od chvíle, kdy se totiž ústřední dvojice setká, jde všechno do kytek a z filmu se stává vykrádačka Romea a Julie, s tím rozdílem, že Romeo tu je přehnaně ukecanej zombík, což je vyřešeno tak, že se Hoult chová jako retard s omezeným slovníkem (což se mi teda daleko víc líbilo v druhé sérii Skins). A pointa, ke které to celé směřovalo, že láska oživí i mrtvolu, tak to už mě fákt srazilo do kolen. Jediný důvod, proč stojí za to film vidět, je Analeigh Tipton, která je fakt bezvadná. 40% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Popravdě, čekala jsem trochu víc. Zombie komedie budou už napořád porovnávané s peckou The Shaun of the Dead a Warm Bodies se zmíněné britské kultovce nevyrovná ani náhodou. Je to vlastně směs komedie, akčního apokalyptického filmu a romantiky. Od začátku je vám jasné, že takhle variace na blonďatou americkou Julii (samozřejmě s vyběleným chupem) a nemrtvého Romea (který sežral mozek Juliina ex-přítele) skončí happy endem. Možná to mě na Warm Bodies vadilo - je až moc pohodové, o hrdiny se doopravdy nebojíte a romantická linka je (pokud odečtete, že jeden z páru je zombík) zoufale neoriginální. I tak ale tenhle film můžu doporučit, pokud ovšem nečekáte nic jiného než entou variaci na zakázanou lásku teenagerů. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jonathan Levine / Predloha: Isaac Marion | Hudba: Marco Beltrami, Buck Sanders | Produkcia: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: Mandeville Films | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 116,959,959 $ || Komerčný úspech tohoto blábolu len zase ukazuje, že ľudia si najviac potrpia na debiliny. Fakt podarený kus na jedno videnie, ktoré si dalo žáner na večeru a sevíruje s nadhľadom zábavný potenciál Zombie filmov s inou príchuťou. Keby boli tý kostlivci spracovaný inak, mohlo to byť omnoho vyššie. 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

Galerie (43)

Zajímavosti (13)

  • Herci hrající zombie nacvičovali pohyby nemrtvých za pomoci cirkusových mimů. Obzvláště obtížné prý bylo nemrkat. (mahler)
  • Postava Nory bola pôvodne napísaná pre herečku s hnedou kožou a polovičnú Etiópčanku, ale namiesto toho sa režisér rozhodol pre kaukazskú Analeigh Tipton. (Crybaby)
  • Když Jully (Teresa Palmer) jí ovocný kompot z konzervy, má šmouhu na levé čelisti. Při dalším záběru má však skvrna jiný tvar. (Geriel)

Reklama

Reklama