Reklama

Reklama

Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa. Jedinou osobou, která by Gusovi v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Mickey. Tato nadějná právnička dá v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu existenci. Přes Gusův nesouhlas se Mickey k němu připojí na jeho poslední scoutské cestě po Severní Karolíně. Dívka zjišťuje, že její otec na dálku moc dobře nevidí. A tak se alespoň na chvíli stane jeho očima. Při sledování Boa Gus používá nejen Mickeyiny oči, ale také svůj sluch a zjistí, že Bo je sice nadějný a dobrý hráč, ale nedokáže odpálit točený nadhoz, a tak svému týmu doporučí Boa nekupovat... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (375)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj otec je hledač talentů pro baseball. Vyrůstala jsem obklopená muži, kteří nadávali, pili a prděli." Baseball je údajně nejvíc nejlepší sport na světě a tak jsem se i já rozhodl v něm vyniknout. Jelikož jsem ohromnej znalec tohoto sportu, tak mohu objektivně napsat, že lepší brankář než já v tomto sportu nikdy nehrál. A kdyby mi neschovali branku, tak by to určitě bylo zábavnější, než když si hráči hází míčkem z bodu A do bodu B a přitom se jim jakýsi týpek s pálkou snaží zkazit zábavu upinknutím míčku. No, smlouvu jsem nakonec nedostal, protože slepej Gus si nevzal brejle a tak neviděl mý schopnosti. Měl jsem tedy dost času mrknout se na jeho příběh, kterej je sice pohádkově průhledný, ale zrovna jsem měl chuť na nějaký to pozitivní vyznění a tak hodnocení zaokrouhluji o točenej nadhoz, homerun a dva doběhy nahoru. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme zase baseball. Slušnej debut režiséra Roberta Lorezne, kterej bohužel umírá na klasickém filmo-americkém konci. Takovejch konečných zvratů jsem viděl naposled v celým TDKR (né-doslova), a to že jich tam bylo sakra dost! Ať se Timberlake prosím pouští čím dál víc do dalších filmů, herectví mu sakra jde, ikdyž je zase zpátky u hudby (20/20-pecka!!!). Jsem zvědavej kolikrát ještě producenti přemluvěj Eastwooda, aby nakonec porušil svůj slib, že už nikdy hrát nebude, inu, snad ho poruší ještě X-krát ! ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha amerických filmových pohádek, tentokrát o komplikovaném vztahu otce a dcery na pozadí baseballu, kterému člověk jako většinou vždycky nemusí rozumět. Celkové vyznění sráží velmi volné tempo v prvních třech čtvrtinách, na druhou stranu film táhne nahoru i v tomto věku virtuózní Clint Eastwood. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli J.Edgar, tak je to slabý odvárek. Kvalitní scénář a kvalitní režie, což jsem nechápal, první film Roberta Lorenza a hned taková nálož? Přemýšlel jsem nad tím a nemohu si pomoc, ale rysy Clinta Eastwooda jsou značně viditelné a je jasné, kdo mu trošku pomohl. Velmi překvapilo, že Clint měl velkou roli, protože jsem čekal spíše lákadlo na jeho jméno. Pokud máte rádi Clinta a jeho tvorbu, tak zaručeně nebudete zklamáni. Clint dostal roli, ve které jeho výkon převyšuje všechny ostatní a on Trouble with the Curve zvedá daleko výš. Teprve druhá projekce rozhodne jestli půjdu výš a nebo zůstanu na krásných a silných 4*.. 8/10 = 87% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpředvídatelnějších filmů, co jsem kdy viděl. Šťastných náhod, setkání a odhalení je strašně moc a vždycky dopadnou líp než nejlíp (epizoda s nadhazovačem je skoro až komická). Clint se po čtyřech letech vrátil i se svou betonovou držkou a je asi největším kladem, jelikož ty jeho nerudný dědky žeru, jinak je to prostě nuda. Sice hezky natočená a baseball mam rád, ale... nuda. Má recenze zde. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objevuje i Scott Eastwood, syn Clinta Eastwooda, který se svým otcem spolupracoval již po čtvrté. (MeanWhile)
  • Gus Lobel (Clint Eastwood) jezdí v tomto filmu Fordem Mustangem GT 1965. (reich)
  • V USA sa vysokoškolské ligy hrajú na 7 inningov. Vo filme sa však hrajú rovnako ako zápasy profesionálov na 9 inningov. (toi-toi)

Související novinky

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

11.03.2012

Podivuhodnější kombinaci jmen aby člověk pohledal. Tenhle projekt je ale podivný už od samotného začátku. Clint Eastwood i přes nepříliš dobře přijaté poslední filmy nepolevuje v tvůrčím tempu. Právě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno