Reklama

Reklama

Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa. Jedinou osobou, která by Gusovi v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Mickey. Tato nadějná právnička dá v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu existenci. Přes Gusův nesouhlas se Mickey k němu připojí na jeho poslední scoutské cestě po Severní Karolíně. Dívka zjišťuje, že její otec na dálku moc dobře nevidí. A tak se alespoň na chvíli stane jeho očima. Při sledování Boa Gus používá nejen Mickeyiny oči, ale také svůj sluch a zjistí, že Bo je sice nadějný a dobrý hráč, ale nedokáže odpálit točený nadhoz, a tak svému týmu doporučí Boa nekupovat... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (373)

nunka 

všechny recenze uživatele

Sypmaťák Clint možno vo svojom poslednom filme, no ako vždy vo veľkom štýle - suchý humor a hlášky, ktoré z jeho pier znejú úplne lahodne. K tomu jednoduchý príbeh, kde rodinné hodnoty prevyšujú aj nad láskou k baseballu. Postavy robia z tohto filmu nadpriemerne dobrý a oddychový film, pretože na to, ako zahrali Justin a Amy, sa veľmi príjemne pozeralo. A Clint je skrátka legenda. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že štýlovejší herecký odchod z plátna, ako bolo fenomenálne Gran Torino už Clint snáď ani nemohol mať. Ale vonkoncom sa nesťažujem, že prikývol na ponuku "ešte raz si zahrať". Práve Clintova typická ufrflaná postava je presne to, kvôli čomu sa nepozerám na tú šablónovitosť príbehu, jednoduchosť, až prostoduchosť so záverom z kategórie "maximálne klišé", prípadne mi je jedno, že sa to točí okolo bezbalu, na ktorý z vysoka....ehm..kašlem. Trouble with the Curve je skrátka príjemný, jednoduchý, total old-school film, ktorý nemá žiadne vysoké ambície a nie je to žiadne veľké umenie. Ktovie, či by som to tak vnímal nebyť toho nezničiteľného charizmatického dedka, každopádne u mňa spokojnosť a dobrý pocit. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy si nečtěte verbalův komentář dříve než se na film budete koukat. Způsobíte si neskutečné problémy. Ten podivný člověk měl totiž do velké míry s tímhle filmem pravdu. Clinte, že jsi se na to nevykašlal Gran Torinem. To byl panečku vrchol kariéru. Tohle je totiž již sešup. Clint do velké míry vykrádá sám sebe a snaží se hrát jakousi obdobu Walta Kowalskiho. Amy Adams je nejošklivější herečka Hollywoodu. Že by se s ní někdo chtěl líbat považuji za vysoce nepravděpodobné. Nevím co měl znamenat ten otylý pálkař, jak stále snil o tom že bude spát s modelkama atd. Zkrátka a dobře, film si své solidní hodnocení nezaslouží. Příběh je šablona jako blázen. Je to více rodinné než sportovní drama. Jsem poměrně zklamán. 50% s odřenýma ušima. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mieša sa tu rodinná dráma, romantika aj športový film a nebyť Clintovej hereckej účasti zrejme by veľa vody nenamútil. Nechcem tým povedať, že ide o zlý film, skôr naopak, len by ho veľa divákov nevidelo. Napriek určitým zjednodušeniam, ktoré snímok používa a pomalému tempu je to príjemný snímok na nedeľné popoludnie. K jednej hviezdičke prispela aj mladá Amy Adams. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Zapletka filmu je plytka jako snidanovy talir, nicmene tu na filmu ocenovat nebudete. Tenhle film stoji za to videt kvuli Clintovi, jeho herectvi je proste uchvatne a naprosto zdarne mu sekunduje i Amy. Navic ve filmu zazni spousty vtipnych hlasek, uplne nevinne, proste v prubehi konverzace, takove skryte majstrstyky... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (12)

  • Na začátku filmu je na Guse (Clint Eastwood) záběr z "lednice" a následně záběr z boku, jak lednici zavírá. V tomto záběru je vidět, že se jedná o filmařskou lednici, protože jí viditelně chybí zadní čelo (z lednice jde světlo na stěnu). (Pyron)
  • Od roku 1993 jde o první film, ve kterém se Clint Eastwood objevil a současně jej nerežíroval. (ClintEastwood)

Související novinky

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

Zrodila se hvězda: Eastwood, Beyoncé... Cruise?

11.03.2012

Podivuhodnější kombinaci jmen aby člověk pohledal. Tenhle projekt je ale podivný už od samotného začátku. Clint Eastwood i přes nepříliš dobře přijaté poslední filmy nepolevuje v tvůrčím tempu. Právě… (více)

Reklama

Reklama