Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Mně se Dva a půl chlapa líbilo, Sheen mi přijde vtipnej, jen jsem si místama říkal, že by mohl být v humoru o kousek tvrdší. A to je myslím ideální nastavení pro koukání na Anger Management. Co bylo občas v TaHM jen naznačený, to je tady rozvedené jako normální téma, některá - třeba vtipy na barevné a na homosexuály - přibyly nově. Charlie je v zásadě pořád Charlie, to znamená děvkař, alkáč a požitkář, co si řeší traumátka z rodiny. K tomu se přidává exmanželka, terapeutka/FwB a set postaviček z civilní skupiny a občas i z vězeňské. V druhé sérii je víc vidět soused a taky Charlieho otec Martin, kterého hraje Charlieho otec Martin. Vzhledem k tomu, že se tu objevila i bývalá Sheenova manželka Denise Richards (trošku oplastikovaná, ale ze střední vzdálenosti stále poměrně atraktivní), jen čekám, kdy se přidá i Charlieho bratr Emilio Estevez. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

První série vytřela celému Dva a půl chlapa zrak. A nejenom vtípky na jeho účet. Je vidět, kdo ten seriál táhl a protože tady hraje svým způsobem dost podobný charakter (inu, zřejmě pořád sám sebe, mínus alkohol) a má mnohem víc prostoru (ostatně stojí čisté na něm), takže kdybych se měl mezi těmahle dvěma seriály rozhodovat, Anger Management je jasná volba. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. Občas mi tam dosť nesedela "hudba", ale inak dobrý nápad a prekvapivo dobrý Charlie Sheen... Ak to porovnám so ZPÁTKY DO STUDIA (ktory prišiel po FRASIEROVI) je Anger Management (ako "nasledovník" DVA A POL CHLAPA) slabším počinom. Znesiteľným a vtipným, len som prekvapený, že má väčší úspech než Grammerove eskapády... __Napokon sa zo sitcomu stala dokonalá náhrada za 2a1/2... ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, všichni se na to díváme jen kvůli panu Sheenovi. A já mu fandím, ikdyž to možná dělá jen na truc. No řekněte, vás by snad nenaštvalo, kdyby vás vyměnili za Kutchera? Konverzační humor na úrovni, postavy správně švihlé a díly si drží jlaťku kvality na přibližně stejné úrovni. Pokud budou i další řady držet stejnou neupadající kvalitu, máme tu další pohodový sitcom na nedělní odpoledne. (Hodnoceno po 1. řadě) ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Pretože sa Selma Blair (Kate Wales) sťažovala na pracovnú morálku Charlieho Sheena (Charlie Goodson), nahnevala herca natoľko, že prinútil producentov seriálu, aby ju vyhodili. (Sufferer)
  • V 9. epizodě 1. série, kdy Charlie (Charlie Sheen) popíjí se svým otcem v baru, jsou u baru skleničky a flašky. V jednom z dalších záběrů však sklo mizí, načež se opět objevuje. (coffeeblack)

Reklama

Reklama