Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Par chluchých míst, ale jinak bránice dostala pořádně zabrat. Nevím proč to vysílali na ČT2 tak pozdě, protože muj nezřízený řechot musel probudit všechny v okolí sedmi bloků. Cela hodina a pul utekla strašně rychle. Takhle jsem se dlouho nezasmál, ale jak se říká všeho dobrého pomálu. Nejde o to jestli se vám líbí suchý, černý, buranský nebo pruhovaný humor, duležite je abyste vubec nějaký měli v tom případě si to užijete dosytosti. Pokud ho nemáte tak je mi vás líto. ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Monthy Pythoni mi učarovali a tohle obzvlášť. Klíč k jejich humoru se může zdát jednoduchý, ale věřím, že kdyby se o to pokusil někdo jiný, ani zdaleka by to nedopadlo tak dobře, jako v podání těchto skvostných pánů. Už úvodní "How to avoid being seen" je paráda a v tomto duchu celý film pokračuje. Monthy Pythoni jsou vždy stejní...a to je dobře! ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Úvod na téma How not to be seen je dokonalý. Bohužel kacířsky přiznávám, že některé skeče zas tak vtipné nebyly. Nebo byly, ale chyběla pointa, a neuznávám, že právě v tom je ten vtip. Koneckonců sami Pythoni se jednou vyjádřili ve smyslu, že dneska tu a tam nechápou, co jim tehdy na některé scénce připadalo vtipného. Celkově spíš odrazový můstek k pozdějším věcem, Grálu, Brianovi či Brazil. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak pověstnej suchej anglickej humor mě asi minul velkym obloukem. Ze začátku to vypadalo docela slibně, ale po pár minutách jsem u toho málem usnul. Kdybych měl z celýho pořadu vybrat všechny vtipný scénky, tak to vystačí možná tak na 15 minut. Zbytek byl totální trapas. Jestli tohle byl výběr toho nejlepšího, tak by mě fakt zajímalo, jak asi vypadaj ostatní scénky z toho pořadu. To bude asi dobrá debilita. No létající cirkus si pro sebe zařadim někam vedle červenýho trpajzlíka. Všude o tom čtu, jaká je to neuvěřitelná legrace, ale já u toho chcípám nudou. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrý, ale na původní skeče to nemá. pokud někdo neviděl cirkusy, tak ať se nejdřív podívá na tohle, protože tady to už není taková sranda, jako v tom původním (je to braný z jiných úhlů a směrů a občas trošku odlišný) ne že by to nebylo zábavný, ale pro člověka, kterej má všechny cirkusy v živé paměti (viděl jsem všechny ve čtyřech dnech asi týden před tímhle) to už není taková zábava. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama