Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (400)

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Lucifer Lucifer Lucifer, konečně, cestuje dimenzemi, objevují se tam mýtické bytosti z nejrůznějších náboženství Loki, Odin, démoni, armáda andělů, duchové, předpeklí, Peklo, Nebe, jsoucno, který si Lucifer a Elaine vytvoří, Fenris trhající menší bohy na kusy, Jill Presto posedlá starými bohy Basano, vtipní malí otravní démoni Gaudie a Spera, cestování do Dómu Ticha a jejich zničení, cesta za Michaelem a pokec s Bohem, boj mezi Luciferem a Michaelem u Yggdrasilu a Michaelovo zabití a vyvrcholení v podobě války Nebeských zástupů, Pekelných zástupů se Zatracnými proti armádě Lilith a její Lilim a samozřejmě sám úžasný arogantní Lucifer no prostě výborný komiks, na kterým tahle neskutečně tuctová sračka jen parazituje a všichni komu stačí málo si nad seriálem leští ptáky. Snad jste si nemysleli, že je řeč o seriálu, dnes letí laciná klišé zábava. Další tuctová Kriminálka kde hlavní herec otravuje se svým laciným charismatem, otravným přízvukem a debilními hláškami a do toho tam nesmí chybět emancipovaná blbka, která by bez něj nezvládla vyšetřit ani ten nejstupidnější případ, takže tu máme CSI Lux nebo jinou pseudo kriminálku, kterých televize vysere ročně kýbl. Největší výtěr předlohou, co jsem zatím viděl. Prosím, nesahejte mi na Sandmana. Největší škoda seriálu je ta, že nikdy neuvidíme seriál podle komiksu Lucifer se vším všudy protože tu máme přeci tento pseudo kriminální hnůj ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektvívka, ale v úplne inom kabáte. Existuje miesto medzi nebom a peklom, kde hrá metaforické divadlo najviac sexy obsadenie, a pritom nemáte pocit, že by ste pozerali na mydlovku alebo péčko. Má to krásny vývoj postáv, ťažkotonážny sexappeal a perfektné tempo. Tak sympatických hercov v (nad)ľudských rolách v čele s Tomom Ellisom a Lauren German si obľúbi takmer každý. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Diabolský námet nemôže nezaujať. Lucifer výrazne pripomína seriál Castle na zabití. Aj tu je dvojica vyšetrovateľov v rámci ktorej je muž bohémsky, nad vecou a žena so zásadami, rešpektujúca pravidlá. Len teda dostávate nadprirodzenú nadstavbu. Bohužiaľ detektívna časť tvorí 2/3 času a jej úroveň je veľmi podpriemerná. Objaví sa jasný podozrivý, ktorý následne poskytne tip na toho správneho podozrivého. Táto šablóna sa neustále opakuje. Vyšetrovanie je v podstate nutná vyplňujúca vata do ktorej sú skromne dávkované vsuvky z pekla. Bohužiaľ stvárnenie samotného Lucifera mi nesadlo. Často pôsobí ako hlupák a občas pôsobí ako hlučný gay. Ďalším problémom je Lauren German. Jej herectvo zapadá do úrovne Penny z Teorie velkého třesku. Za mňa ultra tuctový seriál, ktorý sľubuje niečo, na čo nemá kapacity. Prekúsať sa prvou sériou bola občas vyložene práca. V dnešnej zlatej ére seriálov niečo také nemá nárok na život v rámci môjho TV sveta. ()

666teen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle by se mělo jmenovat spíš Lucifer na zabití, nebo CSI: Lux LA. Gaimanův, respektive Careyho vládce pekel na odpočinku se stal hláškujícím přicmrndávačem policejní drsoňky, na kterou (jedinou!!!) nepůsobí Lucíkovo pekelné charizma. Hm. Snažím se tvářit, že netuším nic o předloze a za tři je strop. Mazikeen na vás. Samozřejmě tu původní. http://static1.comicvine.com/uploads/square_small/0/9116/1027136-photo1.jpg ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Detektivní seriál je to průměrný, zápletky jednotlivých dílů nic moc, ale díky postavě nádherně cynického amatérského vyšetřovatele Lucifera je to zábavná podívaná. Jeho samozřejmá sobeckost, přímočarý přístup ke všem problémům a totální upřímnost dělají ze série zábavné pokoukání. Zaujalo mě a rozveselilo, jak Tom Ellis dokázal Lucifera zahrát mužně, přestože ho vyšperkoval i dost zženštilými prvky. Okázale ladná gesta, vlnivé pohyby… Tom Ellis má výhodu v tom, jak mužně vypadá, u jiného herce by to prošlo stěží. ()

Galerie (1 021)

Zajímavosti (116)

  • I když se seriál odehrává v Los Angeles, seriál se natáčí ve Vancouveru. Až natáčení třetí série se přesouvá do Los Angeles. (Harroc)
  • Herecký výkon Toma Ellise je charakteristický zejména jeho britským přízvukem. Původně měl mít americký přízvuk, to ale podle Ellise nefungovalo. Postava Lucifera je někdy velice drzá a zlá, což nepůsobilo moc kladně, ale pomocí britského přízvuk se tento fakt kulantně zahladil. Zkrátka a jednoduše, vše zní lépe s britským přízvukem. [Zdroj: fandimeserialum.cz] (ČSFD)

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama