Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračovaní v noci v muzeu nenadchne,ale ani neurazí.Originalita je pryč od prvního dílu a zde nic převratně nového nečekejte.Trikové scény jsou udělány dobře,humor je tak akorát a nějaká trapnost se tu vyloženě taky neodehrála.Malé role mají i herci jako Ben Kingsley a sebe sama hraje Hugh Jackman.Jako dětský film to není špatné a pokud přemýšlíte na co vzít vaše ratolesti tak to v klidu doporučuji ,neuděláte špatně.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy.Škoda Robina Williamse... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Theodore Roosevelt, prezident Spojených států Amerických. - Ani zbla netuším, co to značí." Vynikající hledač grálu sir Lancelot a závěrečná parodie na Hříšný tanec jsou jediná dvě pozitiva, která jsem v muzeu zahlédl. To ostatní tady už totiž bylo a já patřím mezi ty nešťastníky, kteří ani při první návštěvě muzea neskákali nadšením mezi oživlými exponáty. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je bejkárna, už jsem jde Bejk................ Nečekal jsem nic moc, spíš řadu otřepaných fórů prvních dvou příběhů. Osvědčené kecy a situace. Ale ne, je to sice skoro stejné, ale jinak úplně jiné - rozumíte bejci? Například první vzrušení přišlo hned v desáté minutě. Opice a tygr v akci - to byla nádhera. Opět velmi povedená triková část příběhu, spousty zajímavých nových momentů, sranda, inovace a zábava. Třeba nový dinosaurus je borec, jen škoda, že nemá víc prostoru. CITÁT - Snad už jsme v bezpečí.............Jo, pár vtipů z předcházejících filmů tu je, ale plní svůj účel a nejsou trapný, jak to u některých filmů bývá. CITÁT - Otevři dveře .... hlavou!!!.......... Scéna v autobuse mě dostala do kolen a málem jsem se počůral. Ironie ala Wolverine je taky povedená - co více chtít? CITÁT - VÍm, že vás tahle práce štve, ale od zítra to bude úplně jiné............ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do muzea chodím stejně rád jako k zubaři, a to dentistům možná křivdím, protože pozorování dávné dáávné dááávné dáááá...uááá...chrrrr...vné historie rozházené po šesti patrech mě obyčejně bolí víc než broušení řezáků. Když si vzpomenu, jak mě zničila i Benova předchozí prohlídka, je závěrečná nota muzejního trylku vlastně majstrštyk. Samozřejmě nikdo z nás neměl šanci vidět něco nového, ale to už holt tak v muzeu chodí, že je v něm věčně všechno při starém... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|73%|Shlédnuto v kině. Tak přeci jenom – máme tu třetí díl a to pravděpodobně už závěrečný. Abych to na začátku shrnul s ostatními díly, tak první film: Neskutečná pecka, tam jsem se zasmál hodně, skvělé nápady, vtipné scény atd, takže jsem nakonec dal 5* (za me 90%), což jsem byl překvapen. Bena Stillera moc nemusím, ale zde mi sednul v těchto filmech. Pak přišel druhý díl a ten mě vyloženě zklamal. Jako celek to není špatný film, ale místy nudil a moc jsem se nezasmál, vtipné scény skoro vůbec nebyly, udělané to bylo opět výborně, ale přišlo mi to dost nezáživné, takže mi to stačilo vidět jen jednou. No a po letech přišel tento díl. A já byl zvědav, jak to dopadne. Dost jsem se obával, že to bude průměrné a nudné jako dvojka, to se naštěstí netsalo. Bylo to o dost lepší, ale zase to nepřekonalo jedničku. Ale co bych vlastně chtěl ? Nadprůměrný film to je a ty 4* jsem nakonec s radostí udělil. Stopáž byla krátká, tak tu nuda nehrozila. Vtipné to bylo (ne, tak jako v jedničce, ale zase o dost víc jak ve dvojce). Bylo to hezky spracované, příběh jednoduchý, prostě vše bylo tak jednoduché a nenáročné, že se zde ani nedalo moc kritizovat. Samozřejmě, už to má dost využitý potenciál, vlastně úplně už vyčerpaný, takže zde bylo vidět, že to tvůrci jen tak tak sesmolili, aby to vůbec vytvořili. Úplný úvod nebyl moc záživný, ale pak když začala předváděčka s postavami a zvířaty v muezeu, kde se začala hroutit zlatá deska, to bylo pěkné a i jsem se dost zasmál. Nějaké hluché místa zde byly, chtělo to víc nápadů přidat, kdežto to šlo dost mírnou cestou, ale dalo se furt na co dívat, nic mě teda nepřekvapilo, ale bavil jsem se. Ke konci to jasně jakoby skončilo, takže nejspíš poslední díl a jsem rád, jinač by tuhle sérii dost kazili, kdyby se dál pokračovalo. Hudba od Silvestriho se opět povedla. Potěšila tlustá herečka Rebel Wilson, takže tu jsem se fakt zasmál. Pak jsem si vlastně uvědomil, že hrála v Pot a krev.  No, takže co víc dodávat ? Já jsem se bavil. Nebyla to pecka, ale oproti dvojce velký skok dopředu. Film byl krátký, uteklo to rychle, pěkná oddychovka, kterou si někdy opět s radostí pustím. Jednička je ale furt nepřekonatelná. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama