Reklama

Reklama

Cirkus Bukowsky - Série 1

(série)
Česko, 2013, 5 h 12 min (Minutáž: 52 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (18)

sethi 

všechny recenze uživatele

Tak promiskuitní šéfik Řezníček v hlavní roli, mi k srdci moc nepřirostl. Zato pan detektiv kocovina Čermák jo. A hlavně přirozeně slizký had, pan detektiv Dlouhý. Ale hlavně suprpadouch, pan továrník Hanzlík. Herci až na malé vyjímky výborní. Atmoška výborná. Industriální Děčín taky. Ale v krimi rovině dost plytká zápletka, hodně roztažená, snesla by okleštit o pár dílů, aby se zhustila. Opět na české poměry solidní detektivka. Na pomezí 2 a 3 hvězd, přidávám ráda. ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První seznámení s mistrem Kunešem, který předčí postavu Bukowského a musím přiznat, že hlavní hrdina mi vůbec nesedl. Zápletka je docela banální a točí se kolem zavražděné dívky. Celá série je dosti předvidatelná, zdlouhavá a vešla by se do poloviny dílů. Na televizní produkci určitě nadstandardní počin, jen to chtělo větší propracovanost.......6/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak žádný velký zázrak se nekonal. Tedy alespoň takový, jaký slibovalo celkem hodně slušné hodnocení v červených číslech. Očekával jsem tedy solidní krimi bombu, u které se posadím na prdel, ale opak byl pravdou. Cirkus Bukowsky – potažmo jeho první série mi přijde jako klasicky průměrný český seriál, který mi nabídl několik slušných momentů, jakžtakž snesitelnou atmosféru, pár nahých koziček a nikterak oslnivého hlavního hrdinu. Většinu plusových bodů získal polda – ožrala Kuneš, který se s ničím moc nesere, rád chlastá, zvrací a rozdává rány…Jakmile však na chvíli vyklidil pole, byla zábava ještě menší a jeho zmenšení prostoru bylo citelně znát. Hanzlík mi coby záporák moc nesedl – Dlouhý coby slizák jakžtakž – no a pěkná Marika Šoposká, alespoň potěšila jinak trošku smutné očka…Uvidíme, co přinese zbytek toho seriálu a zda se zvedne z průměru či nikoliv… ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak co se posere dneska?" Z vrozeného optimismu by Bukowského mohl podezřívat snad jen poručík Bartáček, ale to by mu musel někdo pořádně zaplatit. Mě tedy Bukowsky svými monology spíše uspával a ožíval jsem pouze ve chvílích, kdy osouložil nějakou slečnu nebo nastoupil do akce rapl Kuneš. Přesto jsem se přiměřeně bavil, ale když se ukázalo, že hlavní a v podstatě jediný sprostý podezřelý byl asi skutečně vrah, tak mi tady něco nehrálo. Ano, je to harmonika a té já od přírody nevěřím, takže se na mě 2. série může těšit. ()

Nellie Lovett 

všechny recenze uživatele

Mocný český hype. Průměrná zápletka (všichni jsou v něčem namočení, všichni jsou zloduch), korunovaná nesmyslným chováním hlavního hrdiny, který vždycky vleze někam, kam nemá, aby ho tam někdo bacil po hlavě a pak z toho zase zázračně vyváznul. A úplně nejhorší jsou hrdinovy vnitřní monology, kterými nás tvůrci seriálu obohacují, asi abychom nezapomněli, že "už zase jede v průseru" nebo že mu bylo jasné, že "by tam asi neměl chodit". Za jediné pozitivní vnímám, že nebýt Cirkusu Bukowsky, asi by nevzniknul Rapl. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (20)

  • Bukowsky (Pavel Řezníček) bydlí v cirkusu v legendárním karavanu Airstream americké firmy Thor Industries. (sator)
  • Na prezentaci v 5. minutě je vidět pistole Valtro mod.85 Combat 9mm. (Winster)
  • Mikro štěnici, tedy správně odposlech, který Kuneš (Hynek Čermák) umístil do kanceláře, je takzvaný RF typ. V přímém přenosu vysílá odposlechnutý zvuk pomocí rádiového vysílání. Jenže po několika desítkách hodin se vybije baterie a posluchač také musí být v dosahu signálu v budově či před budovou. Takže vysílání z Děčína na kriminálku do Prahy je jen fikce. (sator)

Reklama

Reklama