Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ještě dnes jsem na tento film měl takový názor že je to pouze film, který má za účel vydělat peníze, ale odpoledne jsem se nudil a šel na to a překvapivě to takto není. Tvůrci to neodflákli ikdyž mohli a v každé scéně si člověk najde to své a kromě dětského vtipu to má i ten dospělý. Ten sice není tak propracovaný, ale byl vhod ( děti se mu nesmály ) a rodiče kteří by takový film třeba protrpěli se i zasmějí. A pokud tento film nebudete brát vážně určitě si ho užijete, pokud ho budete brát jen trochu vážně tak si to nejspíš neužijete protože toto je jen taková Madagaskarská jednohubka nic víc, nic mín. BTW: V kině jsem si piřpadal jako pedofil protože jediní dospělí byli dva kluci jeden pár a já :D ostatní byli jen doprovod. ( 30.11.14/KINO Frýdlant nad Ostravicí/Sčítání lidu: 100 a více/700 okomentovaný film na ČSFD.cz ) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější postavičky z Madagaskaru dostaly konečně regulérní celovečerní film a tvůrci toho náležitě využili, aby nám, divákům, naservírovali slušnou podívanou, která je nabitá jak vtipem tak řádnou akcí. V hlavě mi nejvíce utkvěla honičková scéna z Benátek, která byla naprosto perfektní, ultimátně akční a humorná, rovněž nesmím opomenout dokonalou scénu s bavorským tanečkem v "Lederhosen", která mě jako germanistu pobavila o to více. Druhý záchranný tým, ve kterém byla polární zvířátka, moc neohromil, ale ani neurazil (viz věčně frustrovaný lední medvěd). Zkrátka podařený animák se strážci dobra ve "fraku", kteří čelí silnému nepříteli pomocí úsměvu na tváří a řádného placáku ("křídláku") přes záda. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ubránit se srovnání s Mimoni nelze, ale přesto Tučnáci u mně vedou, jednak kvůli tomu že Tučnáci sou sice chaotičtí, ale nejsou to paka, kteří jen žvatlají a páchají bezdůvodné násilí. A přestože je tohle bokovka, tak film má velice slušný děj a ještě slušnějšího záporáka, který nemluví jen o tom, jak bude páchat zlo, ale on to zlo páchá a je na to náležitě pyšný. Když do toho všeho, přihodíte Sevaráky a kulometnou palbu hlášek a vtipných situcích, tak se z té bokovky, vyklube docela slušná záležitost. Jediné co to tak trochu brzí, je trochu slabší animace, neni to sice nic katastrofálního, ale místy je to dost znát, ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co se Pixar začal zhoršovat (aspoň mám ten pocit), tak se na ty animáky nedá dívat. Disney a WB totéž. DreamWorks však ne. Jen na ty jejich animáky se dá dívat. A o tom mě přesvědčil tento film. Místy je vtipný, ale že bych umíral smíchy to ne. Nápad není nic nového. Líbilo se mi, že se zde pracuje s dějem. A to dobře. Napětí se skutečně projeví, ale až u konce filmu. Atmosféra chladná. Jestli máte rádi Tučnáky z Madagaskaru, tak vám doporučuji se na to podívat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama