Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (368)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát nic umořilo vola; Příliš mnoho psů, zajícova smrt; Jak Pejsek s kočičkou pekli dort... a tak dále nějak by se tohle dalo dokola a dokola popisovat. Tučňáci jsou skvěle trhý nápad, pokud mají v rámci jiného filmu svá mimořádné nezvířecí akční potrhlá camea, možná ještě tak vlastní seriál s krátkými epizodami (neviděl jsem), ale celý film postavený stále na tom stejném, to nebyl dobrý nápad. Navíc to celé rozředěné nějakou skupinou/organizací North Wind, která tu co by další "cute animal" skupina je navíc a jen zdržuje a protahuje film. Přitaženost za vlasy je tedy OK, ale čeho je moc, toho je příliš a jen to podtrhuje skutečnost, že by se se vším ohledně "Madagascarů" mělo přestat dřív, než to od jen už trapné vykalkulované penězoždímačky dospěje do totálních sraček. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám ráda jak v celovečerním filmu Madagaskar, tak v těch krátkých seriálech, co jsou ke zhlédnutí ráno na české nejmenované televizi. Ale tohle... z výsledku mám pocit, že jsem viděla Barbie film o teplym psovi a lednim medvědovi, kteří byli něco jako super bozi. Tihle Tučňáci z Madagaskaru jsou dělané spíš pro malé diváky a mně teda neoslovili, ač se o to snaží každou minutu, kdy mohou. Humor tučňáků totiž zůstává tak nějak při zemi a nemá šanci oslovit odrostlejšího diváka. Madagaskar je zkrátka vycucnutý jak vodová zmrzlina ze sámošky. Anebo jsem moc skeptická? ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jakožto slušný rozjezd a origin čtyř militantních tučňáků to funguje zhruba první čtvrthodinu. S příchodem zlotřilého superpadoucha se to však rozplizne do barevné, bouchající supernudy, ze které dítěti sice očka přecházejí, ale dospělákovi z toho akorát cukají koutky, protože je to jednoduše blbé až hanba. A tohle my neberem. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Veverka v Době ledové nebo Mimoni v Já padouch, jsou Tučňáci tím nejvtipnějším v celé sérii Madagaskar, takže jsem se na jejich sólovku hodně těšil. Sice jsem asi čekal nějakou větší řežbu, nicméně Tučňáci nezklamali a bavili mě od začátku do konce, i když ne tolik jako jejich skeče v Madagaskarech. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama