Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 3
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (66)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Do sedmýho dílu lehce konkurenceschopný Rodriguezovu filmu, ale potom co se v posledních dílech semlelo byl otřes. Původní film mám moc rád a na to, že upíry nejsou můj šálek čaje, tak zde se mi to moc líbilo. Seriál má novější svěžejší obsazení, trochu jiný náboj, ale vcelku zjistíte, že většina toho je zbytečná a film vesměs shrne všechno hlavní a stačí na tento děj fakt jen ty dvě hodiny. Řekl bych, že to není špatný seriálový počin, ale určitě zbytečný a ke konci hodne zmrvený. Lepší se radši pustit do novejch originálních projektů. 60% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

(po 5 episodach) Docela příjemné překvapení. Sice jsem si původně představoval, že když Rodriguez slibuje rozvinutí příběhu původního filmu, tak tím má logicky na mysli hlavně tu akční část v bordelu (kam se postavy během úvodních 5 episod ani nedostanou), ale i tohle mě bavilo. Geckové jsou dostatečně charismatičtí, ten flashbackový způsob vyprávění kupodivu funguje, a rozvíjení mytologie za tou nadpřirozenou částí vypadá zatím dost slibně... EDIT po konci serie - bohužel nová mytologie mi přijde vysloveně slabá, naprosto mě to přestalo bavit ve chvíli, kdy se z toho stane skoro až telenovela, škoda. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Psát o těch potvorách jako o upírech by nebylo zcela exaktní (při původu z hada, nikoliv netopýra), ale jelikož jdou po lidské krvi, tak to tak nechme. Suma sumárum jde o dosti krvavou podívanou (7. díl je TOP), při které jsem se ale bohužel i tak párkrát dost nudil. Od Rodrigueze jsem prostě čekal více. 65% [2. série BUDE] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Marná sláva, ale na Clooneyho a Tarantina tahle dvojice zloduchů nemá, ačkoliv se nedá říct, že by hráli špatně. Jen to prostě není ono. Navíc se to občas táhne, ty Richieho halucinace místy působí únavně a trochu mi tam chybí ta rodriguezovsko-westernová atmosféra, ale pořád to má většinou solidní tempo, rozpracování toho, co přecházelo masakru u Titty Twister či mytologie místních upírů mě také baví a navíc je tu můj oblíbenec T-1000, lolitka Madison Davenport a i ostatní herci mi sedli, takže celkově považuji zeseriálování téhle upírské klasiky za dobrý nápad. 75% ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

Natočit seriál čerpající ze skvělého filmu Roberta Rodrigueze a z pera Quentina Tarantina může být docela dobrý nápad. Ale co tihle chlapi nedořešili, bylo nejspíš to, že chtěli film přímo opsat. Natočit ty samé scény znovu. Nodoprdeletominedělejte. Takže, na tom to stojí, ale zároveň padá. Totálně charismatického Clooneyho zde šíleně přehrává nějaký čuráček a Tarantina rovněž, ačkoliv, ten se přeci jen trochu povedl. Ale i tak. Vyznělo to jak kojotí pšouk v nevadském pohoří. Muselo to dát práci a přitom taková blbost, co? Vážně nevím, zda tomu dát vůbec šanci a zkusit i druhý díl. Jinak ale vše ostatní je pěkný, to zase jo. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (15)

  • Historie kultu "Od soumraku do úsvitu" sahá až na přelom 80. a 90. let, kdy specialista na make-up a vizuální efekty Robert Kurtzman napsal příběh o dvou lupičích prchajících do Mexika, kteří uvíznou v upírském baru. Příběh přetavil ve scénář začátkem 90. let Quentin Tarantino a v polovině 90. let jej Robert Rodriguez zfilmoval. Snímek se dočkal také dvou video-pokračování v roce 1999. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno