Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Až tolik mě to nezaujalo. Hlavně ten začátek filmu a to poznávání Jess bylo takové nezáživné. Ale pak ta akce se sázením na stadionu ta byla dost dobrá. Druhá polovina filmu se pak točila kolem dalšího podvodu, to bylo celkem zajímavé, ale všechno to kazili pomalé romantické scény Nicka a Jess. Ale konec vymysleli pěkně, tolik podfuků najednou, to jsem nečekal. Jinak ale podobní Podfukáři z roku 2013 byly daleko lepší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Sexy, hravé a dobře otempované. Jestli má někdo strach, že se bude v kině nudit tak to opravdu nehrozí, zároveň to ale chce přistoupit na motto "v jednoduchosti je krása" (a to myslím v tom nejlepším možném slova smyslu). Zkrátka to zní a vypadá skvěle, Will Smith je sympaťák na entou a tahle role mu je imho jako ušitá na tělo, Robbie je zase okouzlující, roztomilá a jestli jste se do ní nezamilovali už ve Vlkovi, dostane vás teď. Je to v ní a nedá se s tím bojovat, teda alespoň mně ne. A vůbec se za to nezlobím. Tenhle film se asi nezapíše mezi kultovní heist snímky, pravděpodobně neskončí ani mezi mými oblíbenými vánočními romantikami, ale až si po horkém letním dnu budu chtít zchladit hlavu, osvěžit se a dvě hodiny sledovat blonďatou bohyni, jak se ladně točí kolem starého dobrého Willa, budu vědět po čem šáhnout. (still talking about the movie by the way...) 8/10 ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Focus má jednu veľkú devízu: je zábavný a v heist zvratoch nepredvídateľný. A je vizuálne krásny. Kostýmy, výprava, všetko má šmrnc vypiplaného glamouru. Will s Robbie sú fajn, pointa scény na americkom fotbale TOP. Akurát finále to snahou urobiť posledný a najväčší nečakaný zvrat prepáli za hranice dôveryhodnosti. Menej by bolo viac. Napriek tomu dávam štyri hviezdy. Pretože ma film príjemne prekvapil, čo je pri hollywoodskom mainstreame s nijak vysokými ambíciami vzácne. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Příjemně starosvětské. Opravdu krásnou výtvarnou stránku (padající sníh na začátku, neony osvětlené prostory) doplňuje sedmdesátková hudba, která tomu dává pohodovou nostalgickou atmosféru. Film je ale rozdělen na dvě chatrně související poloviny, a tak se v půlce začne nanovo a potřebné napětí do závěru už se příliš nevybuduje. Jako kdyby někdo selepil dvě epizody seriálu o podfukářích, a natočil to vytříbeným filmovým jazykem. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Severoamerické tržby dosáhly 53,9 milionu amerických dolarů, celosvětové 159,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama