Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (675)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Trochu gýčové, to je pravda, ale malo to svoje čaro a film si vás napriek tomu podmaní. Veľký podiel na tom má Emma Watson, ktorá krásne dozrela. Mňa jej Potterovky nezaujímajú a vyrástla z nej talentovaná a sympatická herečka. Celkovo výborné obsadenie, humor i napätie funguje. Z traileru som mal pocit, že to s trikmi bude opäť prehnané, ale vo filme to nakoniec nepôsobí rušivo. triky sú účelné a filmu pomáhajú. Celkovo spokojnosť a určite dobrá voľba pre príjemný večer. 80%. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Za mě to tedy bylo velmi identické s animovanou verzí. Tím chci říct, že i pohyby herců měly takovou tu lehkost a nesmyslnost, písní, co stály za prd a pod. tam bylo požehnaně.... Musím uznat, že věrně na plátno přenesly známou animovanou pohádku. Nicméně, když pominu písně, tak se mi to líbilo jak herecky, tak provedením... ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní disneyovský film z roku 1991 jsem neviděl, takže jsem k nové verzi Krásky a zvířete přistupoval jako nepopsaný list, ale zároveň plný očekávání, protože podobné filmy z posledních let jako Popelka a Maleficent mě nesmírně zaujaly a okouzlily. Po zhlédnutí mohu s klidem a zcelka upřímně říct, že se tvůrcům podařilo vytvořit nadmíru kouzelný film, který je plný nádherných scén, hezkých písniček a rozličných charakterů. Rovněž musím ocenit, že byly do filmu zahrnuty rasové a dokonce i sexuální menšiny. Líbivá a sympatická pohádka hrající všemi barvami a znějící všemi tóny, která se rozhodně neztratí v průměru. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálne je to úchvatné. Výprava, kostýmy, kamera, efekty, hudba, celková atmosféra....to všetko vzbudzuje úžas. Emma Watson je ako Belle skvelá, Zviera je celkom sympaťák a Evans si svoje záporáčenie užíva. Nevedel som od plátna odtrhnúť oči. A navyše ten príbeh mám veľmi rád, takže vládla spokojnosť. No nadšenie sa nedostavilo a slzy som mal na krajíčku viac zo spomienok na animovanú verziu, než z diania na plátne. Problém je v tom, že je to však iba dokonalo načančaný produkt, ktorému chýba srdce. Čo je pri tomto type filmu dosť problém. Štylizácia prevzatá z animáku takisto pri nadmernej dĺžke nefunguje dokonale a počas pesničiek sa stráca tempo rozprávania. Možno je to spôsobené iba dabingom, no to muzikálové čísla, ktoré mali byť emočným vrcholom sú úplne zabité, pôsobili rušivo a fungovali iba ako naťahovanie času. Niečo mi vraví, že v originálnom znení to bude omnoho lepšie. Oproti nedávnej francúzskej verzii je to však dokonalé umelecké dielo. 8/10 ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bonjour! Bonjour! Bonjour! Bounjour! Disney se opět rozhodl natočit hraný film dle jejich úspěšného disneyovského animáku. A povedlo se natočit neuvěřitelně skvělý nádherný film který je natočen zcela neuvěřitelně. Jde spíše opravdu o hraný remake známého animáku avšak je to natočeno neuvěřitelně geniálně s neuvěřitelně krásnými písněmi a geniální práci za kamerou i před ní. Krásná pastva pro oči a práce krásná a poctivá. Dlouho jsem nebyl tak nadšen z vizuální podoby a celá scéna s písní We Are Guest je neuvěřitelná. Už od scény Bonjour jsem si říkal, že jsem něco tak nádherného dlouho neviděl a vydrželo mi to do konce. Krásná práce Disney! ()

Galerie (392)

Zajímavosti (39)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama