Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Takové dlouhé titulky! To jistě všichni dostali plat, to je zase vyhozených peněz! Nechápu, proč tohle ČTV financuje. Opravdu jsem dokonale informovaná nejen o tvůrcích, ale i o čtyřech lidech, co se starali o gáblík a šesti, co jezdili auty. Postrádám jen informaci, kdo pronajal mobilní WC, ev. jmenovitě která hajzlbába seděla u drobných, pokud byli na exteriérech v hospodě. Nechápu to, příště žádám informaci kompletní. Nakonec jde to i z mých peněz! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zvláštní, že druhý scénárista druhé řady, David Ziegelbauer, zde není uveden, kdo za tenhle mišmaš tedy může? :-) Ano, vážení, příliš všeho, smrtí, patetických frází i kožených obličejů výborných herců. Historie jako volitelný doplněk. Můžete si odskočit uvařit kafe a nepotřebujete reklamu, stejně jste pak rádi za rekapitulaci předchozích dílů. Největším kladem druhé řady je JAN HÁJEK, svým charismatem s přehledem převálcoval všechny ostatní. Jiří Strach mysteriózno točit může, ale nesmí evokovat šití horkou jehlou, bohužel bych se nebránil ani označení "brak." Co Krev démona, Jirko? Tohle je za pade. :-( ()

Reklama

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač nerad, tak musím spíš kritizovat. Po slibném rozjezdu, kdy zaujala zejména postava lobbisty, se to hodně utopilo v přespřílišném množství figur a dějových linek. Dle mého buď měli osekat množství linií tak o 50% nebo naopak přidat díly, aby se postavy líp prokreslily. Takhle často mizely tak rychle, jak se objevily. Třeba zmiňovaný lobbista úplně vyklidil pole a v posledním díle se takřka neobjevil... A ten konec?! Motiv nebyl špatný, ale to provedení... Skoro parodie. Asi se víc osvětlí v připravované III, ale obávám se, že už to bude jen ždímání úspěšné 1. série. Často chyběla motivace figur a nějaké přiblížení, aby se divák víc položil do děje. Nabízí se argument, že v severských detektivkách taky hodně linií jen maskuje tu ústřední, což je jistě pravda. Ale hodně cílí na ústřední detektivy, jejich práci i soukromí. A to tady absentovalo. Langmajer byl dost jednotvárný, soukromí prakticky žádné. Škoda promarněného potenciálu, spousty herecké kvality. Přitom našlápnuto bylo: figury Dvořáka, Etzlera nebo Jaškówa byly zajímavý. Nezbývá si přát než: Příště lépe! Pan Strach na to jistě má :-) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že druhá serie bude vykradačkou první nebo ostatních krimi serií od Jirky Stracha, a i když jsem chvíli myslel, že to není tak originální nebo tak záživné a uvažoval jsem o 4 hvězdičkách, poslední díl zvednul laťka sakra vysoko! Vybroušená zápletka, dobrá pointa, napětí, záhady, přesně, to, po čem člověk touží....objevovat neznámé a tajemné. Velká škoda je, že u druhého shlédnutí už člověk nebude v takovém napětí. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám seriály a filmy Jiřího Stracha moc rád.Bohužel mi tam vadí jedna zásadní věc.A to jsou stále stejní herci.Langmajer, Dvořák, Kříž.Pak už jsem jen čekal, kde se vynoří Ivan Trojan,ale ten mě asi jiný kšeft. Jinak jak už píšu všude, je všude překriminilizováno, člověku to už všechno splývá dohromady. Ale to je moje chyba, nemám na to čumět. , ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhou řadu odvysílala také japonská TV NHK. (Duoscop)

Reklama

Reklama