Reklama

Reklama

Ghost in the Shell: Arise

(festivalový název) (seriál)
  • Japonsko Kókaku kidótai: Arise Alternative Architecture (více)
TV spot

Epizody(10)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti dosáhla kybernetizace takové úrovně, že jsou lidská vědomí propojena korporátními sítěmi. Když policejní konzultantka a geniální hacker Motoko Kusanagi dostává za úkol vyšetřit vraždu svého velitele, netuší ještě, že se zaplétá do série incidentů nadnárodních rozměrů s jedním společným jmenovatelem – tajemným virem Fire-Starter. Řešení je jediné, vytvořit kolem sebe zvláštní tým pro boj s kyberzločinem schopný této hrozbě čelit. (Animefest)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod k vysílání... Slovy popisku z Anichart: "A TV anime version of Ghost in the Shell: Arise. The first eight episodes are an edited version of the four movies while the last two are new content."... Mrknu na ty poslední dva díly a možná přehodnotím. Ale tato "Motoko" je mi krajně nesympatická a dětská... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Seriálová podoba tomu svedčí viacej. Pôvodné 4 filmy série Arise sú tu rozdelené na 8 častí a potom tu máme 2 posledné diely s Pyromaniacom, ktoré krásne nadväzujú na konečný film. Oproti 4 hraným filmom má toto väčšiu dynamiku. A nie je tu toľko zbytočnej vaty. Práve tento seriál mi pomáha viacej pochopiť celú sériu a prispel k tomu, že moje pocity zo sériu sú kladné. Funguje to, hoci celá línia s Fire-starterom si vyžaduje trochu viac času na prekúsnutie než v prípade iných samostatných plotov tejto série. Spokojnosť. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velmi post, jakožto jednotlivé 4 filmy (které byly rozsekány do seriálu). Je to takový Reloaded k seriálovému GitS. Pokračování (prequel), který je solidní a technický precizní, ale nikdo o něj moc nestál a je na něm velmi znát odklon od filosofické hloubky a mnohem větší důraz na efektní cool akci. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

V zásade ide o seriál, ktorý bol už predtým rozložený do štyroch filmov, ku ktorým pribudli prequelové dve epizódy nového filmu. Je to o niečo priamočiarejšie a akčnejšie, ako bola prvotná seriálová tvorba tohto univerza. Stále mi je to ale akési cudzie a svet kyberútokov som si nikdy poriadne neužil. 50 % ()

Reklama

Reklama