Reklama

Reklama

Kókaku kidótai: Arise – Border 3: Ghost Tears

  • Japonsko 攻殻機動隊ARISE Border 3: Ghost Tears (více)

Obsahy(1)

Tentokrát tým majora Motoko Kusanagi řeší výbuchy ve společnostech, snaží se najít viníka, odhalit způsob provedení a zabránit dalším explozím. Současně detektiv řeší okolnosti smrti svého kolegy, který byl údajně usmrcen výbuchem přehrady. Motoko má snad první dlouhodobější známost a svůj tým by potřebovala doplnit o dalšího člena. Vynořují se také informace z minulosti o super hackerovi jménem Scylla, který má zřejmě nového následníka jménem Fire-Starter. (pekas)

(více)

Recenze (9)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Trochu nevím, jak se k tomuhle postavit, na jednu stranu je sice fajn příklon k intimnosti a osobnosti celého případu (co jiného také čekat, když je tahle část o Slzách Duchů), ale na druhou stranu, je to zoufale předvídatelné, není tu nic, co by bylo nějak originální, nebo odporující tradičním schématům (Nejvíc to bolí u nových postav, které jsou ploché jako papír na kterém tancovala kozáčka dospělá hrošice s poruchou štítné žlázy a všeobecně jsou hrozně nudné, předvídatelné a blábolyblá blá blá blé). S čím mám taky problém je nefunkčnost jako detektivky, na kterou se tu tvůrci snaží hrát, už jen proto, že hlavní pointa (byť očekávaná), je vykecaná v polovině (!) filmu, což činí ze scén, kdy se banda kyborgů snaží dopátrat jádru pudla věc zoufale zbytečnou a nezábavnou. Dobré, leč průměrné, ovšem někde na půli cesty mezi samostatně stojícím příběhem a mezi "pouhým" střípkem do světa Ghost in the Shell, což taky není nejlepší. Vhíííííííí. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se odehrává, po složení teamu na konci druhého dílu. Ale pro úplný team jim chybí poslední člen. Tuďíž tento díl je především o Togusovi. Krom výbušnin, které byly maskovány jako umělé končetiny, byl tento díl spíše obyčejná detektivka. Ačkoliv začátek vypadal fakt dobře tak jak se začal rozmotávat problém se Scylla, tak opravdu nevím co si mám o tom myslet.. přišlo mi to ,že si s přiběhem nevěděli rady a nakonec to tak ke konci zmršili a usekli aby to mohli už ukončit.. Zatím nejhorší díl 65% ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší díl téhle série (snad poslední spraví chuť), který se čtyř hvězdiček drží prostetickými zuby nehty. Jak mi odlišná animace v předchozích dvou dílech nevadila, zde se mi moc nelíbilo, co se to dělo s obličeji u Motoko a Togusy, ostatní byli v pohodě. V prvním díle byly příběh a akce celkem vyvážené, ve druhém díle se jela především akce, a teď ve třetím akci zase spíš vypustili, jenže příběh mě ani při hodinové stopáži nedokázal strhnout - to dokázal lépe i libovolný díl z první série Stand Alone Complexu (o délce 25 minut), a mám na mysli i rozjezdové díly. Plusové body pak (opět) zajišťuje soundtrack a zajímavé nastínění budoucnosti. 7/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračuje se v trendu předchozích dvou filmů a "Ghost in the Shell Arise: Border 3 - Ghost Tears" není nic jiného než snaha ukázat další epizodku ze života téhle speciální jednotky. Skoro by se zdálo že v tom mají být i nějaké emoce, ale nemohu si pomoct, za mě ty filmy prostě nefungují. Ani po té akční stránce to není ono. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Táto séria sa akosi nevyvíja. Je to v zásade stále o tom istom a nejakým spôsobom mi v tejto časti chýbalo to, čo som našiel v tej predošlej, kde to bolo o väčšej akcii a prepracovanom deji. Aj vzhľadom na celkovú pre mňa nepríťažlivosť daného univerza by som očakával, že tvorcovia trošku dejovo pohnú zmyslami divákov. Snáď to príde v ďalších častiach. 45 % ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama