Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou postavila na stranu zločinu. V tomhle případě tam budu stát s ledovým klidem a pěkně dlouho s kávičkou v ruce. Staříci jsou sympaťáci. Tahle trojka se povedla. Zvlášť Michael Caine byl výborný. Moc jsem jim to přála, aby se jim to povedlo udělat. Doufala jsem, že u toho nikdo nedostane infarkt nebo tak něco. Je to taková jednoduchá jednohubk, akorát pěkně do pusy a slupnout . ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept o trojici gerontů, kteří se ve vší počestnosti rozhodnou na stará kolena zabezpečit sebe a své nejbližší a ochudit zlý svět o trošku těch penízů. Žalostně jsem ve filmu postrádal větší příval humoru, nicméně jsem se díky herecké elitě nenudil. Jako ryze odpočinková záležitost snímek zřejmě své diváctvo nezklame. Celý průběh filmu je hrubě nepravděpodobný. Rychlokurzem loupení od Mexikánce počínaje a podivným zajištěním alibi končíce. Vyšetřování loupeže v samotném závěru mi z celého filmu přišlo vůbec nejzajímavější. Příjemný snímek, který vám rozhodně dokáže zpříjemnit příjemný večer. Přeci jen jsem ovšem podvědomě čekal poněkud intenzivnější a divácky zajímavější podívanou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Braff si zřejmě myslel, že když má k dispozici tak ostřílenou sestavu, nemusí se ani moc snažit a bude stačit herce občas jen mírně nasměrovat. Copak o to, Freeman, Caine a Arkin se evidentně bavili, ale pro mě to bylo místy utrpení. Vtipu, či nedej Bože gagů, jsem se prakticky nedočkal. Ten odlehčený styl sice mohl být fajn, ale občas to chtělo přitvrdit muziku, což platí zejména pro loupež, která měla být vrcholem, ale byla naprosto jalová. Stejně jako příprava, následné vyšetřování či odhalení toho, jak to bylo celé geniální. Těch 40% je spíš z úcty k přítomným veteránům. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě musí být dobrý! A jeho záruka kvality je jasná - Freeman, Caine, Arkin, trojice talentovaných herců spojila své síly a vytvořili něco vtipného a dokonalého. Jedná se o takovou krásnou oddechovou komedii, u které nemusíte přemýšlet, zasmějete se a ještě ke všemu vás překvapí rozuzlení, které jste vůbec nečekali. Spousta vtipných hlášek a vedle skvělé mužské trojice i stále krásná Ann-Margret. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)
  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama