Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie, která těží hlavně z kratší stopáže. Nemáte díky ní čas na to, abyste se mohli jakkoliv nudit. Sociální linka je navíc aktuální a uvěřitelná - s hlavními hrdiny tedy plně soucítíte, což udržuje napětí na vysoké úrovni. Navíc to všechno opravdu funguje a do samého konce nevíte, jak to celé dopadne. A to já dokážu ocenit... ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Může to na někoho působit z mé strany jako nadhodnocování, ale za sebe si ani rychle nevybavím, kdy jsem se naposled dokázal tak výborně pobavit u současné americké žánrovky. Rozhodně překvapení... a že éra loupežních komedií už dávno pominula? Jo, tak o to víc potěšil vcelku povedený stylový návrat s příjemnou atmosférou, dobrým scénářem i režií, několika retro odkazy a hlavně třemi nestárnoucími sympaťáky v hlavních rolích, z nichž nejen Michael Caine opravdu s léty zraje jako víno. Moderní grafické nápady neruší, naopak též skvěle fungují v souladu se svižným nádechem této milé záležitosti. V rámci žánru za mě nadprůměrný kousek s velmi dobře zvolenou kratší stopáží, který mě pobavil natolik, že jsem dokázal relativně přehlídnout všechna klišé či občas i menší předvídatelnost. 75% ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Hlavní výhra filmu jsou bez pochyby hlavní tři představitelé, zkušení staří pardálové, kteří umí skvěle hrát, mají charisma jak prase, plus rád je musí mít prostě každý. A když je člověk dosadí do opravdu dost těžce průměrné až podprůměrné komedie, vyjde z toho nakonec docela milý film. Zkuste si ho ale představit bez nich a vyjde vám celkem mdlý a nezajímavý snímek, u kterého se tak maximálně 2x pousmějete. Na nedělní odpoledne ideální, sice na snímek během pár hodin zapomenete, ale člověka to aspoň zabaví a možná mu to i zpříjemní den. Slabší 3* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tři staříci si potřebují obstarat prostředky na důchod a inspirací jim přinese bankovní loupež, která se samosebou vydaří. Je vždy fajn vidět tuto starou gardu, jen škoda, že dvě třetiny filmu se nese ve vlažném tempu. Scénář hercům příliš nepomáhá se rozjet do vyšších obrátek a místy některé utahané dialogy, pasáže nudí. poslední půl hodina dostává naopak rychlý spád, který filmu prospívá a když si člověk odmyslí velkou jednoduchost a banalitu vyústění závěru, je to docela fajn. Nicméně si nemůžu pomoci, že jsem s tímto obsazením dostal prostě málo muziky.......5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z ľudských príbehov obalených v komediálnom háve, kde sa to glorifikujúce ´´násilie´´ musí zapáčiť každému poctivcovi. Tí ostatní ( zrejme bezcharakterný štátny hajzli ) sa budú smiať buď z toho, že aj tak sa nič nezmení, alebo od nešťastia, že čo ak niekedy...A mi poctivci budeme fandiť postavám v mimoriadne vtipnom snímku, pričom čo ak niekedy... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama