Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Asi jako když se člověk těší na prázdniny k dědovi.. Plánuje si všeliká dobrodružství... A nakonec, když k dědovi opravdu přijede, dostane tejden skuhrání, že stáří je na hovno, život je na hovno, všechno je na hovno. Děda ani úplně neví, kdo jsou jeho příbuzní nebo kam dal klíče od kůlny ... A když už máš pocit, žes ho konečně ukacal na výlet do lesa (čili, že se po tom týdnu skuhrání začne konečně něco dít), tak si omylem počůrá kamaše. Jako je to svým způsobem zábavný, žejo... Ale člověk u toho spíš trpí. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s pomalejším tempem, který mě bavil, dědíci to měli zmáklé a tak si přivydělali na penzi. Dobré obsazení, troška špionské hudby a vznikla celkem slušná krimi komedie s ne úplně běžným typem humoru, na jaký jsou možná mnozí zvyklí. Za zápletku, obsazení a důvod proč vyloupit banku v důchodu si film zaslouží pěkné 4*. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Braff si zřejmě myslel, že když má k dispozici tak ostřílenou sestavu, nemusí se ani moc snažit a bude stačit herce občas jen mírně nasměrovat. Copak o to, Freeman, Caine a Arkin se evidentně bavili, ale pro mě to bylo místy utrpení. Vtipu, či nedej Bože gagů, jsem se prakticky nedočkal. Ten odlehčený styl sice mohl být fajn, ale občas to chtělo přitvrdit muziku, což platí zejména pro loupež, která měla být vrcholem, ale byla naprosto jalová. Stejně jako příprava, následné vyšetřování či odhalení toho, jak to bylo celé geniální. Těch 40% je spíš z úcty k přítomným veteránům. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, moderní především, které ani skvostné herecké obsazení z (pod)průměru vytáhnout nedokáže. Film sledujete, neuráží vás, ale po projekci jediné co si řeknete je: "Proč jsem na to vlastně koukal?". Zbytečnost, která nežije, ale události se v ní dějí proto, že to tak Melfi napsal. Respektive opsal... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept o trojici gerontů, kteří se ve vší počestnosti rozhodnou na stará kolena zabezpečit sebe a své nejbližší a ochudit zlý svět o trošku těch penízů. Žalostně jsem ve filmu postrádal větší příval humoru, nicméně jsem se díky herecké elitě nenudil. Jako ryze odpočinková záležitost snímek zřejmě své diváctvo nezklame. Celý průběh filmu je hrubě nepravděpodobný. Rychlokurzem loupení od Mexikánce počínaje a podivným zajištěním alibi končíce. Vyšetřování loupeže v samotném závěru mi z celého filmu přišlo vůbec nejzajímavější. Příjemný snímek, který vám rozhodně dokáže zpříjemnit příjemný večer. Přeci jen jsem ovšem podvědomě čekal poněkud intenzivnější a divácky zajímavější podívanou. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama