Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je šok! Po dvou odpadech, které jsem udělil předchozím sex dryákům, by mě ani za masturbace nad Marií Motlovou nenapadlo, že tenhle závěrečný díl bude mít náboj a zápletku. Jako nebetyčně blbou zápletku, na prahu parodie, ale pořád je to zápletka. Až nyní chápu, proč se tolika ženám odlepují stydké pysky od stehen, když uzří plakát, upoutávku a následně i celý film. James Foley, ještě donedávna zcela zapomenutý režisér, najednou dokáže dát filmu výraz, sexuálnost, jediné, co neumí, jsou sex scény, prostě ve filmu s Adinou Mandlovou je větší sex odvaz než tady. Ovšem sex už tak nějak ustoupil do pozadí, nástup hlásí žárlivost a vztahové spory. Foley režíruje řemeslně dobře, proslavil se kdysi jen objevením jednoho v současnosti nejlépe placených herců, Marka Wahlberga si už jen málokdo pamatuje z thrilleru Milenec nebo vrah, ale nyní režisér žužlá bradavky Dakoty Johnson, takže je zase zpátky ve hře. Trilogie má důstojné zakončení, v závěru nejedna rozrajcovaná divačka zamáčkne slzu. Ideální film na Valentýna. 8/10 ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení je tady! Končeně jsme se dočkali posledního článku řetězce o padesáti odstínech reklamy a stále je to jedna a ta samá vyvrhlina z rekta, jakou byli i první dva filmy. Opět se nic neděje a řeší se ovádoviny typu "tys objal cizí ženskou!", "není tvůj kolega až moc velký fešák?", "ty sis fakt jako svlíkla na pláži podprdu?!" nebo "ty jako fakt teď hned nechceš dítě?" (je zvláštní, že tato posledně zmíněná ovádovina se řeší až po svatbě). Když takovéto pseudoproblémy neřeší, můžeme koukat na reklamy na audiny, Paříž, Aspen, vibrátory, šaty, šáňo, zmrzlinu, mobilní telefony a spoustu dalšího. Do tohoto marastu se tvůrci rozhodli přimíchat ještě thriller, což v podání všech těchto profesionálů několikrát polechtá bránici, protože scénáristův jediný životní kontakt s thrillerem byl Walker Texas Ranger. Záporák chce jako zblázněný zpět svůj život, aby mu pak stačilo 5 mil. USD a pár rozdaných facek. Zkrátka komedie k popukání. Teda nejdřív 90 minut nudy, pak až ta komedie. Osobně jsem měl tu "čest" s nejhorším, co v rámci filmového žánru vzniklo. Jestli ne jako jednotlivé filmy, tak jako trilogie určitě. To už radši Žralokonádo. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

O trošku lepšie ako druhý diel, ale fakt iba o trošku. Znova je to o ničom, znova je to nezáživne a hlavne znova to je bez nejakého lepšieho príbehu. Vlastne som mal pocit, že to príbeh ani nemalo. Strašná nuda, aj keď v závere sa trošku niečo začne diať, no s filmom to vôbec nezamáva, neudá sa žiadny nový smer, skratka nič sa neudeje, každý tu len plače, prechádza sa za doprovodu pesničiek, ktoré sú tak sladké až sa mi s toho kazia zuby a chce sa mi grcať, keď v každom druhom prestrihu sa musí vytiahnuť nejaká nudná erotická scéna bez nápadu. Som rád, že ďalšie diely už nebudú. 25% - 1* ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Achich, ouvej. Hnus dnešní doby. Tragédie, kteoru milují naše ženy. Těžko to pochopit, protože té knize si alespoň celý ten příběh dokáží vysnít a chápu, že se jim to může líbit, ale tady jim ho nepříliš kvalitní režisér James Foley naservíroval bez obalu a bez jakéhokoli vtipu a zájmu. Jsem předvědčen, že Jamie Dornan je kvalitní herec. Bohužel se proslavil tímto nekvalitním shitem. O Dakotě tak vysoké mínění nemám, ale myslím, ž ei ona má navíc. Hostování Kim Basinger necháu už vůbec. 10 minut blízko konce bylo koukatelných a soundtrack byl naprosto skvělý. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Kim Basinger se jako Elena Lincoln objeví pouze v prodloužené verzi filmu a jen ve dvou krátkých nemluvených scénách. (Agatha)
  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama