Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (1 081)

POMO 

všechny recenze uživatele

Fajný záver, ale ináč je to iba remeselne ok zvládnutá žánrová šablóna, ktorú zrodila možnosť použitia audiovizuálnych trendov z Gravitácie. Nuda pri nej nehrozí, napätím funguje a na jej hereckú partičku sa dobre pozerá, ale dejové klišé, občasná nelogičnosť a minimálne dve zle zostrihané scény ju z dlhodobého hľadiska zhadzujú do zabudnuteľného priemeru. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ale ono to nakonec nebylo vůbec tak špatné! Život je prostá vyvražďovačka, která si sice ve vícero místech netyká s logikou, ale těch několik (ošklivých) scenáristických berliček a pár zjednodušení nedokážou zkazit filmový zážitek, pokud si jej svým hnidopišstvím nezkázíte sami. Atmosféra je už od počátku docela hustá a dokáže se udržet až do zdařilého finále. 7/10 ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tento Život mi připomíná kombinaci Gravitace, Věci a Vetřelce. Ale přesto je tolik, aby šlo o kopírování. Trio Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal a Ryan Reynolds (dle mého měl hrát Kanaďana), jak je na plakátu, filmu dominuje. To však neznamená, že by ostatní nehráli dobře. Film mě dokázal zaujmout a dostatečně vtáhnout do děje, že jsem ho i v pozdních nočních (pro někoho brzkých ranních) hodinách zkouknout celý najednou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Život je zábavné béčko, které není nic jiného, než další vesmírná vyvražďovačka na téma "zloufoun a uzavřena loď," v tomhle případě ozvláštněno tím, že místo lodi je tu mezinárodní vesmírná stanice a hlavně sestava kvalitních herců, hrajících bandu astronautů, jednu kosmonautku a ehm, japanoastronauta? ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Espinosa miluje Armageddon ale neviděl Gravitaci, a já sem mu tohle nahánění hladovýho marsovskýho Flubbera po ISS úplně nebaštil. A jak by taky jo, když se lovcema stává banda vymaštěnejch vědců, kteří neviděli vesmírnej program NASA ani z vlaku?! Tři hvězdy nechávám za finální song, ctící Willisovu partu vrtařů. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Spirit In The Sky“ od Normana Greenbauma. Stejnou si pouští i posádka ve filmu Apollo 13 (1995), při videopřenosu na Zemi. (LuCaSh)
  • Severoamerické tržby filmu byly 30,2 milionu amerických dolarů, celosvětové 100,5 mil. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama