Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie na kterou jsem koukala nesčetněkrát se sestrou. Samozřejmě je tu nejvtipnější a celý film táhne Rob Schneider, ale táhne ho fakt dobře. Teen holku hraje naprosto uvěřitelně a několikrát jsem dostala i záchvat smíchu. Například u polštářové bitvy. Dost odpočinkové a vtipné pokoukání :) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy to celkem ušlo. Ba co víc. Několikrát jsem se i zasmál. Přiznávám se. Během sledování se mi spousta scének vybavovala. Tušil jsem, že jsem s tímto snímkem měl čest již dříve. Taková klasická Schneiderova one man show. Nutno dodat, že já osobně Schneidera můžu. Vyloženě blbých pasáží bylo jen pár. Nuda za mnou během sledování zavítala jen sporadicky. V podstatě drtivá většina humoru je založena na tom, že se Robík chová a jedná jako slečna v nejpubertálnějším stádiu, jaké si vůbec troufnete představit. Působí tedy jako ten nejpřihřátější bukva bukvatýr pod sluncem a záměrně je vystavován situacím, kde dochází ke střetu s těmi nejheterosexuálnějšími jedinci, což už samo o sobě zaručeně vtipné je. Nebudu to protahovat. Slabé 3 kousky ze sebe vypotit zkrátka musím. Čekal jsem větší průšvih. Mnohem větší... Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Prvně zhlédnuto v mých teenagerských letech a už tehdy mi to přišlo jako zábavná, ale přehnaná, místy křečovitá, až trapná a typicky americká komedie. Anna Faris se do komedií hodí, má přirozený komediální talent a v tomto žánru má své pevné místo, stejně jako Rob Schneider. Toho mám však na rozdíl od ní docela problém vystát:) Snad jedinou výjimku tvoří jeho role v Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, co před x lety vidíte na půl očka v telce, ale když si jej po těch třeba deseti letech zopakujete, začnete se rozpomínat. Překvapilo mě, že jsem se několikrát nahlas smál, což se dá říct jen u hrstky současných komedií (které navíc úplně vymizely z kin). Jedna z nejlepších rolí Rob Schneidera spolu s Evropským gigolem...7/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry kámo, ale práve je so mnou a vraví, že môj pipik je oveľa väčší, než tvoj. A to ho mám zloženého napoly.“ Chápem, že je to v prvom rade film Roba Schneidera, ale aj tak ma zarazilo, že v deji má po premene druhá strana (v podaní rozkošne 24-ročnej Rachel McAdams, pre ktorú šlo o jeden z jej prvých filmových zárezov) len minimálny priestor. Schneider si ale každopádne vystačí sám. Kým v dobe premiéry ľudstvo na Sexi kosť pozeralo pomedzi prsty (napriek tomu snímka s rozpočtom necelých 8 miliónov na celom svete zarobila miliónov temer 20, čo nebolo úplne zlé) a udeľovalo jej odpadové hodnotenia (a ešte si do nej s chuťou koplo), v r. 2021 ide o vydarenú, nie nadpriemernú, ale solídnu buranskú komédiu. Bavili ma nielen fyzické gagy (vankúšová bitka, pád z poschodia), ale aj originálne vymyslené scény (otcov penis, bozkávanie s mamou), WTF gagy (znepokojivo mĺkvy barman, prvé močenie do pisoára, nástenné nápisy v striptízovom bare), hlášky („To áno, dostal som riadnu nakladačku. Ale pár úderov som jej vrátil.“) a s odstupom desaťročí kuriózny kasting (okrem McAdams ešte minimálne Anna Faris, ktorá sa neskôr stala maskotom parodickej hrubozrnnej série Scary Movie a Robert Davi z Predátora 2, ktorý si užíva rolu kvázi podpapučového manžela, ktorý v žiadnom prípadne nemieni svojej manželke dovoliť, aby pokazila život ich dospievajúcej dcére). Snímku produkoval (a divnú vedľajšiu rolu si zahral) Robov kamoš Adam Sandler. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama